Delavnica Spidey Bricolo Center Marvel Smoby s toboganom in avtomobilčkom z 92 dodatki 110 cm višina

Opis izdelka

Delavnica Spidey Bricolo Center Marvel francoskega proizvajalca Smoby predstavlja odlično izbiro za vse otroke, predvsem pa dečke od 3. leta starosti. Sodobna delavnica v rdeče modri barvi z animiranim motivom Spidey omogoča otrokom igro mojstrov popravil. Originalni set 92 dodatkov v sebi skriva delovno orodje – žago, montažne ključe, klešče, kladivo, izvijač, vijake, žeblje, matice, primež, zabojčke in montažne elemente. Otroci se lahko veselijo tudi avtomobilčka za sestavljanje s figurico Spideyja, ki ga lahko spustijo po rampi z delovne mize. 

Zadnji panel mize otrokom služi za obešanje delovnega orodja, okrašen pa je s sličico Spidermana in navodili za sestavljanje avtomobilčka. Miza je opremljena tudi s priročnim zabojčki, v katere lahko otroci pospravijo montažne elemente, luknjami za zabijanje žebljev, ravnilom in primežem za vpenjanje elementov. Na spodnjem delu mizice je prostor za shranjevanje orodja in pripomočkov. Delavnica v motivu Spidermana iz studia Marvel bo otrokom priskrbela veliko veselih trenutkov s svojim najljubšim junakom.

S to delavnico bodo otroci doživeli ogromno zabave, h krati pa si razvijali fino motoriko in se naučili delati z različnim orodjem, s tem pa se bo v njih prebujala predstavnost in domišljija. Dečki se bodo pri igri počutili kot pavi mojstri, pridobivali občutek odgovornosti in se približevali svetu odraslih. Izboljševali si bodo logično mišljenje in prostorsko orientacijo ter se naučili ohranjevati red v svoji delavnici. Mizica je izdelana iz kakovostne umetne mase z najmodernejšo tehnologijo in bo otrokom služila še leta in leta. Dimenzije izdelka znašajo 110*34*110 cm.

Smoby že leta in leta prinaša otrokom prvorazredne igrače pravega francoskega dizajna. Material igrač Smoby je trden in trpežen, obenem pa nežen do otroških rok. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Izdelki Smoby vsestransko pripomorejo k razvoju vaših otrok, oblikujejo njihovo osebnost in bodo prevzeli tudi najmlajše otroke. Igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije in zagotavljajo vrhunsko francosko kakovost in brezčasni dizajn.

Doprava 29

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost110*34*110 cm
Skupna višina110 cm
Dimenzije paketa60*16*76 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvamodra
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.