Delavnica z mehanskim vrtalnikom Black&Decker Smoby s primežem in motorjem za sestavljanje ter 82 dodatki 103 cm višina

Opis izdelka

Delavnica Black&Decker, francoskega proizvajalca Smoby predstavlja odlično igračo za vse radovedne in spretne otroke od 3. leta starosti. V sebi skriva ogromno funkcij in bogati set 82 dodatkov, kjer bodo mali mojstri našli tudi delčke za montažo in priročno orodje – kladivo, izvijač, žago, ključe, klešče in mehanski vrtalnik. Svoje tehnične spretnosti bodo preverili pri sestavljanju motorja, priročni primež pa jim bo pomagal pri vseh konstrukcijskih opravilih. Naučili se bodo delati z drobnimi delčki, med katere spadajo na primer vijaki in matice, na tak način pa si bodo razvijali tudi fino motoriko, domišljijo in predstavnost. S tem brezčasnim setom se bo zabavalo več otrok skupaj, bratci in sestrice ter prijatelji.

Konstukcijska delavnica ponuja dovolj prostora za shranjevanje za vse dodatke za male konstrukterje. Na zadnjem delu se nahaja sistem za shranjevanje orodja in oranžni zabojčki za drobne vijake. Delovni pult je opremljen z različnimi montažnimi odprtinami, na sprednji strani bodo otroci našli tudi priročno ravnilo. Dodaten prostor za shranjevanje pod delovnim pultom služi kot odlagalna površina za druge delovne pripomočke. Otroška mizica je stabilna zahvaljujoč 4 nogam iz trdne in trpežne plastike. Stilska barvna zasnova v kombinaciji sive, črne in oranžne ustvarja odlično delovno vzdušje in omogoča otrokom uresničiti vse njihove ideje.

Zelo pomembno je najmlajše spodbujati k temu, da bi se igrali poklice odraslih. Na igriv način se tako približujejo svetu odraslih, preizkušajo in raziskujejo, kakšno je življenje pravega mojstra. Pri igri z delavnico si razvijajo gibalne spretnosti. Z uporabo orodja in sestavljanjem motorja se spodbuja tudi razvoj logičnega mišljena, koncentracije in potrpežljivosti. Odkrivajo, raziskujejo, popravljajo, razstavljajo in sestavljajo. Originalni motiv z znamko delovnega orodja Black&Decker prinaša otrokom pristna doživetja. Mere delavnice znašajo 56*39*103 cm, kjer skupna višina meri 103 cm.

Smoby je vrhunski francoski proizvajalec kakovostnih igrač za otroke. Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške rokice ter žametna na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in obvarovani pred poškodbami. Barve na igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško predstavnost in fantazijo. Proces izdelave Smoby igrač je strogo nadzorovan, zato vse igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost56*39*103 cm
Skupna višina103 cm
Dimenzije paketa49*16*76 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža4,4 kg
Barvasiva
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.