Zložljiva delavnica Stanley Open Bricolo Workbench Smoby s 37 dodatki

Opis izdelka

Delavnica Open Bricolo, francoskega proizvajalca Smoby je odlično darilo za vse spretne otroke od 3. leta starosti dalje, ki se radi igrajo igre mojstrov in tehnikov. Moderna delavnica v rumeno-črni barvi z napisom znamke delovnega orodja Stanley bo presenetila s svojim najnovejšim sistemom zlaganja, zahvaljujoč čemur lahko mizico v nekaj sekundah zložite in jo prestavite na drugo mesto. V bogatem setu 37 dodatkov bodo otroci našli mehanski vrtalnik z zamenljivimi nastavki, izvijač, kladivo, ključ, francoski ključ, klešče, žago, matice, vijake, žeblje in druge pripomočke. Delavnica razpolaga tudi z delujočim primežem, s katerim lahko otroci pri delu primejo vse potrebne delčke.

Zadnja stena mizice služi otrokom za obešanje 4 orodij, na delovnem pultu pa so različne odprtine za montažo delčkov, s pomočjo ravnila bodo lahko izmerili sestavne dele. Na spodnjem delu sta 2 prostorčka za shranjevanje, ki se lahko odprejo z rumenimi vratci. Stranski predal ponuja tudi pult, kamor lahko otroci odložijo svoje pripomočke, s katerimi ravno delajo. Na zadnjem delu delavnice sta 2 koleščka, na zgornjem delu pa je ročaj za lažje prenašanje in premeščanje mizice. Delavnica je kompaktna in se po potrebi lahko tudi zloži.

S to delavnico bodo otroci doživeli ogromno zabave, h krati pa si razvijali tudi fino motoriko in se naučili delati z različnim orodjem, s tem pa se bo v njih prebujala predstavnost in domišljija. Dečki se bodo pri igri počutili kot pavi inženirji in mizarji, pridobivali občutek odgovornosti in se približevali svetu odraslih. Izboljševali si bodo logično mišljenje in prostorsko orientacijo ter se naučili ohranjevati red v svoji delavnici. Izdelek je izdelana iz kakovostne umetne mase  z najmodernejšo tehnologijo in bo otrokom zdržala še leta in leta. Mere izdelka znašajo 60*30*78 cm, njegova višina v sestavljenem stanju je 78 cm, višina v zloženem stanju 52 cm, skupna višina delovnega pulta pa je 50 cm.

Smoby že leta in leta prinaša otrokom prvorazredne igrače pravega francoskega dizajna. Material igrač Smoby je trden in trpežen, obenem pa nežen za otroške rokice. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Izdelki Smoby vsestransko pripomorejo k razvoju vaših otrok, oblikujejo njihovo osebnost in bodo prevzeli tudi najmlajše otroke. Igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije in zagotavljajo vrhunsko francosko kakovost in brezčasni dizajn.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost60*30*78 cm
Skupna višina52 - 78 cm
Višina delovne površine50 cm
Dimenzije paketa38*32*53 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvarumena
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.