Delavnica z avtomobilčkom za skakanje Flash McQueen Cars XRS Smoby s skakalnico in 94 dodatkov

Opis izdelka

Delavnica Avtomobili 3, francoskega proizvajalca Smoby je moderna delavnica iz kakovostne in trpežne plastike, ki ponuja bogati set 94 dodatkov, s katerimi se bodo mali avtomehaniki igrali ure in ure. Mizica v rdeče-črni barvni kombinaciji v motivu animiranega filma Avtomobili stoji na štirih nogicah in je stabilna in trdna. Dečki se bodo odlično zabavali tudi s skakalnico za skakanje avtomobilčka Strele McQueena in se ga hkrati naučili sami sestaviti. Na delovni površini se nahaja avtomobilček in parkirni prostor.

Zadnjo steno delovne mizice tvori plošča, na katero lahko otroci obesijo različno delovno orodje. Na obe strani plošče lahko otroci vstavljajo drobnejše pripomočke, kot na primer vijake. Nadomestne dele, ki jih mora mali mehanik imeti stalno pri roki, lahko pospravite v premičen predalček, ki se nahaja na spodnjem delu plošče. Del delavnice so tudi izvijači, kombinirke, žagica in kladivce – torej orodje, ki ga za svoje delo potrebuje vsak spreten mehanik. Na delovni plošči se nahaja tudi mali primež, s katerim lahko malček pridrži avtomobilček, medtem ko ga sestavlja in razstavlja, kar pa lahko naredi s pomočjo izvijača.

Miza je kompaktna in se v primeru potrebe lahko tudi zloži. Celotna delavnica meri 110*34*110 cm. S to delavnico in avtomobilčkom bodo otroci doživeli ogromno zabave, h krati pa si razvijali tudi motorične spretnosti, se učili delati z različnim orodjem, s tem pa se bo v njih prebujala predstavnost in domišljija. Dečki se bodo pri igri počutili kot pavi avtomehaniki, dobivali občutek odgovornosti in se naučili ohranjati red v svoji delavnici. Celotna delavnica meri 110*34*110 cm, delovna površina pa je na višini 53 cm.

Smoby je priznani francoski proizvajalec kakovostnih plastičnih igrač za otroke. Plastika je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške rokice, saj je žametna na dotik. Igrače nimajo ostrih robov, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni pred poškodbami. Z igračami Smoby se razvijata tudi otroška domišljija in predstavnost, prevzele bodo tako dečke kot tudi deklice. Proces izdelave igrač je strogo nadzorovan, zato vse igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije. Smoby zagotavlja francosko kakovost, originalne dizajne in edinstvene izdelke. 

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost110*34*110 cm
Skupna višina110 cm
Višina delovne površine53 cm
Dimenzije paketa60*16*77 cm
Skupna dolžina110 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvardeča
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.