Delavnica Mecanics Écoiffier z orodjem in 32 dodatki rdeča od 18 mes

Opis izdelka

Delavnica za otroke Mecanics francoske znamke Écoiffier je izjemna igrača, ki je primerna za vse otroke, predvsem pa dečke od 18. meseca starosti. Delavnica za dečke je zasnovana v rdeče-sivi barvni kombinaciji, skupaj z rumenimi detajli. Del delavnice je tudi bogati set 32 dodatkov, ki ne smejo manjkati med pripomočki nobenega mojstra. Dečki bodo v tej otroški delavnici našli kladivo, vrtalnik s tremi nastavki, meter, ključ, vijake, klešče, prenosno škatlo za orodje, izvijač, francoski ključ in druge pripomočke. Otroška delavnica za dečke je proizvedena iz trdnih in trpežnih materialov iz zdravju neškodljivih barv za maksimalno varnost med igrami. 

Malčki imajo na voljo tudi dovolj prostora za shranjevanje, kamor lahko po delu pospravijo orodje in dodatke. Stranska dela mize se lahko tudi razpreta in ponovno zložita, zahvaljujoč čemur bo nastala dvostranska mizica, s predelno steno za orodje, s katero se bo lahko igralo tudi več otrok skupaj. Delavnica dosega velikost 62 cm, njene ostale dimenzije pa merijo 64*29*62 cm. Njena realistična zasnova, skupaj z bogatim setom dodatkov bosta zagotovila ure in ure zabave za male mojstre.

Delavnica za dečke je izredno zabavna in čudovita igrača, ki bo prevzela vsakega otroka, vendar ima tudi drugi, še pomembnejši pomen. Zelo pomembno je voditi najmlajše k temu, da bi se igrali poklice odraslih. S tem pridobivajo določen občutek za odgovornost lastnih dejanj, razvija se njihova ustvarjalnost, domišljija in fantazija. Rastejo ne le fizično, ampak se razvijajo tudi mentalno in to ravno zahvaljujoč igračam. S pomočjo otroške delavnice se razvijajo tudi drobna motorika in gibalne sposobnosti otrok ter prav tako logično mišljenje. To je idealno darilo za vse otroke, ki radi skrbijo za svoje ljubljene in pomagajo svojim staršem v delavnici ali pri popravilih v hiši.

Écoiffier je francosko podjetje, ki izdeluje kvalitetne otroške igrače. Écoiffier izpolnjuje najvišje evropske kriterije, zato so igrače znamke Écoiffier primerne tudi za najmlajše otroke. V svetu, kjer se najpogosteje srečujemo z izdelki proizvedenimi na Kitajskem, izstopa proizvajalec Écoiffier, z originalnim dizajnom, ki nastaja po navdihu najnovejših trendov, z varnostnimi kriteriji med izdelavo in kakovostjo po konkurenčnih cenah. Prav tako skrbi za ohranjanje narave, zato je član programov Eco Emballage in Der Grüne Punkt. Uporablja materiale, ki se lahko reciklirajo in zdravju neškodljive barve, zato zagotavlja zabavo in tudi varnost za vaše malčke.

Doprava nad 69
Tehnični parametri
Deček/deklicadeček
StarostOd 18 mesecev
PorekloFrancija
Velikost64*29*62 cm
Skupna višina62 cm
Skupna dolžina64 cm
EmbalažaDa
Teža2,5 kg
Barvačervená
Nabor izdelkovNe
Ocene
loader  Nalagam ocene …
Vprašanje o izdelku
Polja označena z * so obvezna