Delavnica Mack Truck z avtomobilčkom Flash McQueen Cars XRS Smoby voziček s predalčki in 28 dodatki

Opis izdelka

Delavnica Mack Truck s priljubljenim avtomobilčkom za sestavljanje Strelo McQueen, francoskega proizvajalca Smoby je izjemni set, s katerim se bodo zabavali predvsem dečki od 3. leta starosti. Otroška delavnica na kolesih je čudovite rdeče barve s pravljičnim motivom risanke Avtomobili. Mali inženirji se lahko veselijo 28 dodatkov, med katerimi so klešče, izvijač, montažni ključ, različni vijaki in seveda, sestavni deli za izdelavo lastnega avtomobilčka. Vse dodatke bodo otroci lepo pospravili v predalčke s pregradami, zahvaljujoč kolesom pa je delavnica lahko prenosljiva. Mali mehanik se bo s to igračo lahko igral ure in ure.

Odlična zabava je zagotovljena z modelom avtomobilčka, katerega se bo vaš malček naučil sestaviti kar na pamet. Delavnica na vozičku pri otrocih spodbuja razvoj ustvarjalnosti in domišljije, in prav tako spodbuja fine motorične sposobnosti. Spretni mojstri bodo pridobili z igro občutek za odgovornost, s tem pa se približali svetu odraslih. Voziček z delavnico razpolaga s praktičnim držalom in odličnimi kolesi, zahvaljujoč katerim bodo lahko otroci delavnico odpeljali kamor koli bodo želeli. Izdelana je iz kakovostne in trpežne plastike, ki je nežna na dotik. Skupne mere delavnice znašajo 44*26*68 cm, njena višina meri 68 cm.

Smoby je priznani francoski proizvajalec kakovostnih plastičnih igrač za otroke. Plastika je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške rokice, saj je žametna na dotik. Igrače nimajo ostrih robov, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni pred poškodbami. Z igračami Smoby se razvijata tudi otroška domišljija in predstavnost, prevzele bodo tako dečke kot tudi deklice. Proces izdelave igrač je strogo nadzorovan, zato vse igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije. Smoby zagotavlja francosko kakovost, originalne dizajne in edinstvene izdelke. 

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost44*26*68 cm
Skupna višina68 cm
Dimenzije paketa42*18*64 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvardeča
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.