Delavnica in gradbišče Volvo Creatix Majorette 60 delov z žerjavom 5 avtomobilčkov od 5 leta

Opis izdelka

Set za sestavljanje gradbišča in delavnice Volvo Creatix, francoskega proizvajalca Majorette predstavlja izjemno darilo za vse otroke, predvsem pa dečke od 5. leta starosti dalje, ki se radi igrajo gradbenike in inženirje. Brezčasen set v čudoviti rumeni barvi z uradno licenco znamke Volvo sestavlja 60 kakovostnih elementov. Otroci z njimi postavijo žerjav z rušilno kroglo, ki je v sredini konstrukcije, 2-etažno garažo, na katero peljeta 2 dovoza za avtomobile in jašek za smeti, v veselje pa jim bo tudi 2-etažna delavnica, na katero lahko namestijo delovne panele. Na pritličju delavnice je še eno parkirno mesto za delovna vozila. Set za sestavljanje je opremljen s prometnimi znaki, semaforji in opozorili, ki se jih otroci naučijo prepoznavati.

Za še bolj pristno doživetje pri igri gradbenikov bo poskrbel 5-delni set avtomobilčkov Volvo – bager, nakladalec, bel servisni kombi, nakladalec s kesonom in samostojna 4-kolesno tovorno prikolico. Z njimi otroci preizkušajo, kako je videti delo na gradbišču, organizirajo vsakodnevna opravila in nadzirajo potek gradnje. Pri sestavljanju bodo preizkušali svoje spretnosti gradnje, se igrali tehnike in se približevali svetu odraslih ter pridobivali občutek za odgovornost. Z igro se učijo osredotočati na detajle, pridobivajo samozavest, razvijajo finomotorične spretnosti, logiko in tehnično predstavnost. Pri igri s prijatelji in sorojenci si prav tako izboljšujejo komunikacijske spretnosti in veščine izražanja ter se hitreje socializirajo.

Skupne mere testnega centra so 77*45*40 cm. Francoski proizvajalec Majorette se že vrsto let specializira za proizvodnjo prvorazrednih avtomobilčkov in setov za sestavljanje, ki navdušujejo otroke in zbiratelje s celega sveta. V partnerskem sodelovanju z avtomobilskimi znamkami otrokom prinaša licencirane replike vozil najvišje kakovosti. Igrače Majorette odlikujeta originalen francoski dizajn in visoka trpežnost, vaši družini pa bodo služile še vrsto let. Širok nabor izdelkov ni osredotočen le na funkcionalne igrače, ampak prav tako na zbirateljske kose, med katerimi bo vsak avtomobilski navdušenec našel nekaj zase.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 5 let
PorekloFrancija
Velikost77*45*40 cm
Barvarumena
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.