Delavnica elektronska Bricolo Ultimate Workbench Black&Decker Smoby z mehanskim vrtalnikom z 95 dodatki 103 cm

Opis izdelka

Elektronska delavnica Bricolo Ultimate Workbench francoskega proizvajalca Smoby predstavlja odlično darilo za vse spretne otroke, predvsem pa dečke od 3. leta starosti. Vsebuje mnogo funkcij in delovnih pripomočkov, ki zagotavljajo ure in ure polne zabave in mojstrskih opravil za male mojstre in iznajditelje. V bogatem setu 95 dodatkov so kladivo, izvijač, klešče, montažni ključi, žaga, vijaki, mehanski vrtalnik, primež in številni montažni elementi. Poleg popravil se bodo otroci zabavali s sestavljanjem oranžnega avtomobilčka ali pa žaganjem lesenih elementov na namizni žagi s pristnim zvokom. Na delavnici bodo otroci našli veliko prostora za shranjevanje in zabojčkov za manjše vijake in drugo orodje za mojstre.

Delovna miza za fante je izdelana iz nežne, vendar trdne in kakovostne plastike in stoji na 4 trdnih nogah. Zelo pomembno je najmlajše napeljevati k temu, da bi se igrali poklice odraslih. Na igriv način se tako približujejo svetu odraslih, preizkušajo in raziskujejo, kakšno je življenje takšnega mojstra. Z igro z otroško delavnico se razvijajo otrokova fina motorika in gibalne spretnosti. Uporaba orodja in sestavljanje avtomobilčka spodbuja tudi razvoj logičnega sklepanja in koncentracije. Odkrivajo, raziskujejo, popravljajo, razstavljajo in sestavljajo. Vse te možnosti za igro, zabavo in igrivo učenje bo omogočila ta odlična delavnica originalnega francoskega dizajna.

Francoski proizvajalec Smoby že leta in leta prinaša otrokom vrhunske igrače prvovrstne kakovosti. Material na igračah Smoby je trden in trpežen, obenem pa nežen in gladek za otroške rokice in žameten na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Barve na igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in predstavnost, zato bodo pritegnile vsakega otroka. Igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije in zagotavljajo francosko kakovost ter originalen videz.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost79*34*103 cm
Dimenzije paketa60*16*76 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
ZvokDa
Pakirano v kartonu A/NDa
OpombaBatteries: 2 x LR44 included
Barvaoranžna
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.