Delavnica Bricolo One Workbench Black&Decker Smoby s tolkalom in 79 dodatki 103 cm visoka

Opis izdelka

Delavnica Bricolo One, francoskega proizvajalca Smoby predstavlja originalno igračo za dečke od 3. leta starosti. Vsebuje številne funkcije in dodatke, ki zagotavljajo ure in ure polne zabave in mojstrskih opravil za male mojstre. Otroci se lahko veselijo seta 79 dodatkov, med katerimi so klešče, izvijač, žagica, kladivo, ključi, primež, vijaki, matice, žeblji, tolkalo in ravnilo. Na delavnici za dečke je veliko prostora za shranjevanje in zabojčkov za manjše vijake in sistem za obešanje orodja. Otroška delovna miza stoji na 4 stabilnih nogah in je izdelana iz trpežne plastike z gladko površino.

Očarljiv videz v motivu delovnega orodja Black&Decker poudarja pristne izkušnje pri igri tehničnih poklicev. Zelo pomembno je najmlajše napeljevati k temu, da bi se igrali poklice odraslih. Na igriv način se tako približujejo svetu odraslih, preizkušajo in odkrivajo, kakšno je življenje pravega mojstra. Z igro z otroško delavnico se razvijajo otrokova fina motorika in gibalne spretnosti. Uporaba orodja spodbuja tudi razvoj logičnega mišljena in koncentracije. Z delavnico si pri popravilih v svoji sobici razvijajo tudi domišljijo in predstavnost. Mere delavnice znašajo 56*34*103 cm.

Francoski proizvajalec Smoby že leta in leta prinaša otrokom prvorazredne igrače vrhunske kakovosti. Material na igračah Smoby je trden in trpežen, obenem pa nežen in gladek za otroške rokice in žameten na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Barve na igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo, zato bodo pritegnile vsakega otroka. Igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije in zagotavljajo francosko kakovost ter originalen videz.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost56*34*103 cm
Skupna višina103 cm
Dimenzije paketa60*16*76 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvaoranžna
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.