Delavnica Black+Decker Smoby z mehanskim vrtalnikom in avtomobilčkom z 92 dodatki

Opis izdelka

Delavnica Black + Decker Smoby je odlična delovna igrača, primerna za dečke od 3. leta starosti. Vsebuje mnogo zabavnih in nadvse zanimivih dodatkov, ki zagotavljajo ure in ure polne zabave in mojstrskih opravil za male mojstre in iznajditelje. Med 92 dodatki boste našli 7 kosov orodja, kot so kladivo, izvijač, klešče, ključi in žaga, 20 vijakov, mehanski vrtalnik in avtomobilček za sestavljanje na različne načine. Poleg popravil se lahko otroci igrajo tudi s sestavljanjem oranžnega avtomobilčka. Na delavnici za dečke boste našli več prostorov za shranjevanje in škatel za drobne vijake in drugo orodje za mojstre. Delovna miza za fante je izdelana iz nežne, vendar trdne in kakovostne plastike in stoji na 4 trdnih nogah. K igrači lahko brezplačno naložite tudi zabavne aplikacije za Android in IOS.

Zelo pomembno je najmlajše napeljevati k temu, da bi se igrali poklice odraslih. Na igriv način se tako približujejo svetu odraslih, preizkušajo in raziskujejo, kakšno je življenje pravega mojstra. Z igranjem z otroško delavnico se razvijajo otrokova fina motorika in njegove gibalne spretnosti. Uporaba orodja in sestavljanje avtomobilčka spodbuja tudi razvoj logičnega mišljena in koncentracije. Ko se otroci igrajo mojstre v stanovanjih ali na prostem, s tem razvijajo svojo domišljijo in ustvarjalnost. Odkrivajo, raziskujejo, popravljajo, razstavljajo in sestavljajo. Vse te možnosti za igro, zabavo in igrivo učenje bo omogočil ta čudoviti mojstrski set Smoby z originalnim dizajnom, narejenim predvsem za dečke.

Smoby je priznani francoski proizvajalec izjemno kakovostnih plastičnih otroških igrač pristnega dizajna. Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, vendar hkrati gladka in prijetna in žametna na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in obvarovani pred poškodbami. Barve na plastičnih igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo. Pritegnile bodo vsakega otroka, saj je to odlično darilo za male mojstre. Proces izdelave Smoby igrač je strogo nadzorovan, zato vse igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije. Smoby je zagotovilo francoske kakovosti, originalnih dizajnov in edinstvenih izdelkov, ki izstopajo na evropskem trgu.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost79*39*103 cm
Skupna višina103 cm
Dimenzije paketa49*16*76 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža5,05 kg
Barvaoranžna
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.