Delavnica z mehanskim vrtalnikom Black&Decker Bricolo Center Workbench Smoby s kladivom in avtomobilčkom za sestavljanje in 92 dodatki višina 103 cm

Opis izdelka

Delavnica Black&Decker je odlična igrača za delo, primerna za vse spretne otroke, predvsem pa dečke od 3. leta starosti. Vsebuje mnogo zabavnih in nadvse zanimivih dodatkov, ki zagotavljajo ure in ure polne zabave in mojstrskih opravil za male mojstre in iznajditelje. V bogatem setu 92 dodatkov so kladivo, izvijač, klešče, ključ, žaga, 20 vijakov, mehanski vrtalnik in številni drugi montažni elementi. Poleg popravil se lahko otroci igrajo tudi s sestavljanjem oranžnega avtomobilčka. Na delavnici za dečke boste našli več prostorov za shranjevanje in škatel za drobne vijake in drugo orodje za mojstre. Delovna miza za fante je izdelana iz nežne, vendar trdne in kakovostne plastike in stoji na 4 trdnih nogah.

Zelo pomembno je najmlajše napeljevati k temu, da bi se igrali poklice odraslih. Na igriv način se tako približujejo svetu odraslih, preizkušajo in raziskujejo, kakšno je življenje pravega mojstra. Z igranjem z otroško delavnico se razvijajo otrokova fina motorika in njegove gibalne spretnosti. Uporaba orodja in sestavljanje avtomobilčka spodbuja tudi razvoj logičnega sklepanja in koncentracije. Ko se otroci igrajo mojstre v stanovanjih ali na prostem, s tem razvijajo svojo domišljijo in ustvarjalnost. Odkrivajo, raziskujejo, popravljajo, razstavljajo in sestavljajo. Vse te možnosti za igro, zabavo in igrivo učenje bo omogočil ta čudoviti mojstrski set Smoby z originalnim dizajnom, narejenim predvsem za dečke.

Francoski proizvajalec Smoby že leta in leta prinaša otrokom le najkakovostnejše igrače originalnega dizajna. Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške rokice in žametna na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Barve na plastičnih igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo, zato bodo pritegnile vsakega otroka. Proces izdelave Smoby igrač je strogo nadzorovan, zato vse igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost79*34*103 cm
Skupna višina103 cm
Dimenzije paketa60*16*76 cm
Skupna dolžina79 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža4,1 kg
Barvaoranžna
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.