Delavnica Black+Decker Smoby elektronska z vrtalnikom, zložljivim avtomobilčkom in 95 dodatki

Opis izdelka

Delavnica Black + Decker Smoby je odlična elektronska igrača primerna za dečke in od 3. leta starosti. Vsebuje mnogo funkcij in dodatkov, ki zagotavljajo ure in ure polne zabave in mojstrskih opravil za male mojstre in iznajditelje. Med 95 dodatki boste našli 7 orodji, kot so kladivo, izvijač, klešče, ključi in žaga, 20 vijakov, mehanski vrtalnik in avtomobilček za sestavljanje. Na delavnici za dečke boste našli več prostorov za shranjevanje in škatel za drobne vijake in drugo orodje za mojstre. Delovna miza stoji na 4 stabilnih nogah iz kakovostne plastike in ima gladko površino. K igrači lahko brezplačno naložite tudi zabavne aplikacije za Android in IOS. Deluje na CR2032 baterijo, ki je priložena kompletu.

Zelo pomembno je najmlajše napeljevati k temu, da bi se igrali poklice odraslih. Na igriv način se tako približujejo svetu odraslih, preizkušajo in raziskujejo, kakšno je življenje pravega mojstra. Z igranjem z otroško delavnico se razvijajo otrokova fina motorika in njegove gibalne spretnosti. Uporaba orodja in sestavljanje avtomobilčka spodbuja tudi razvoj logičnega mišljena in koncentracije. Ko se otroci igrajo mojstre v stanovanjih ali na prostem, s tem razvijajo svojo fantazijo in ustvarjalnost. Odkrivajo, raziskujejo, popravljajo, razstavljajo in sestavljajo. Vse te možnosti za igro, zabavo in igrivo učenje bo omogočil ta čudoviti mojstrski set Smoby z originalnim dizajnom, narejenim predvsem za dečke.

Smoby je ugleden francoski proizvajalec visoko kakovostnih plastičnih otroških igrač z realističnim dizajnom. Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, vendar hkrati gladka in prijetna in žametna na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in obvarovani pred poškodbami. Barve na plastičnih igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo. Pritegnile bodo vsakega otroka, saj je to odlično darilo za male mojstre. Proces izdelave Smoby igrač je strogo nadzorovan, zato vse igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije. Smoby je zagotovilo francoske kakovosti, originalnih dizajnov in edinstvenih izdelkov, ki izstopajo na evropskem trgu.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost79*39*103 cm
Skupna višina103 cm
Višina delovne površine51 cm
Dimenzije paketa49*16*76 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
ZvokDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža5,42 kg
OpombaBattery: 1 x CR2032 included
Barvaoranžna
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.