Delavnica Black&Decker Devil Workmate 3v1 Smoby zložljiva na koleščkih z 18 dodatki

Opis izdelka

Delavnica Black&Decker Devil Workmate Smoby je odlična multifunkcijska igrača primerna za dečke od 3. leta starosti. To ni le delavnica, ampak tudi voziček na koleščkih, del njega pa je tudi velik kovček za delovno orodje. Deško delavnico lahko zložite na povsem preprost način, dečki pa jo lahko na koleščkih odpeljejo kamorkoli. Vsebuje 18 dodatkov, kar naredi igračo izredno zabavno za male mojstre in iznajditelje. Med potrebščinami za mojstra boste našli orodje, izvijače, matice in primeže. Delovna miza, voziček in delavnica v enem ima dve kolesi za preprosto vožnjo in je izdelana iz kakovostne plastike z gladko površino.

Zelo pomembno je najmlajše napeljevati k temu, da bi se igrali poklice odraslih. Na igriv način se tako približujejo svetu odraslih, preizkušajo in raziskujejo, kakšno je življenje pravega mojstra. Z igranjem z otroško delavnico se razvijajo otrokova fina motorika in gibalne spretnosti otrok. Uporaba orodja spodbuja tudi razvoj logičnega mišljena in koncentracije. Ko se otroci igrajo mojstre v stanovanjih ali na prostem, s tem razvijajo svojo fantazijo in ustvarjalnost. Odkrivajo, raziskujejo, popravljajo, razstavljajo in sestavljajo. Vse te možnosti za igro, zabavo in igrivo učenje bo omogočil ta čudoviti fantovski mojstrski set Smoby z originalnim dizajnom, narejenim predvsem za dečke.

Smoby je ugleden francoski proizvajalec visokokakovostnih plastičnih otroških igrač z realističnim dizajnom. Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, vendar hkrati gladka in prijetna in žametna na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in obvarovani pred poškodbami. Barve na plastičnih igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo. Pritegnile bodo vsakega otroka, saj je to odlično darilo za male mojstre. Proces izdelave Smoby igrač je strogo nadzorovan, zato vse igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije. Smoby je zagotovilo francoske kakovosti, originalnih dizajnov in edinstvenih izdelkov, ki izstopajo na evropskem trgu.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost30*32*58 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvaoranžna
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.