Delavnica Avtomobili Ice Smoby na koleščkih z avtomobilčkom McQueen in 25 dodatki

Opis izdelka

Otroška delavnica Smoby Cars Ice je čudovita delavnica na kolesih v motivu popularne in priljubljene risanke Cars (Avtomobili). Otroška delavnica je primerna za dečke od 3. leta starosti, v kompletu pa je 25 dodatkov. Med dodatke otroške delavnice spada delovno orodje: vrtalnik, izvijač, vijaki, klešče in avtomobilček za sestavljanje Strela McQueen. Ta čudovita igrača za dečke je lahka, zaradi koles jo lahko udobno in preprosto prevažate. Igrača ima tri poličke na vrhnjem, srednjem in spodnjem delu, ki služijo za shranjevanje delovnega orodja za male mojstre ali pa za odlaganje drugih otrokovih drobnarij. Celotna delavnica – voziček je zasnovana v rdeče-črni barvni kombinaciji s sličicami iz risanke Avtomobili. Originalni dizajn delavnice in odlična oprema bosta zagotovila, da bo to priljubljena igrača vsakega malega mojstra.

Zelo pomembno je najmlajše napeljevati k temu, da bi se igrali poklice odraslih. Na igriv način se tako približujejo svetu odraslih, preizkušajo in raziskujejo, kakšno je življenje pravega mojstra. Z igranjem z otroško delavnico se razvijajo otrokova fina motorika in njegove gibalne spretnosti. Uporaba orodja in sestavljanje avtomobilčka spodbuja tudi razvoj logičnega mišljena in koncentracije. Ko se otroci igrajo mojstre v stanovanjih ali na prostem, s tem razvijajo svojo fantazijo in ustvarjalnost. Odkrivajo, raziskujejo, popravljajo, razstavljajo in sestavljajo. Vse te možnosti za igro, zabavo in igrivo učenje bo omogočil ta čudoviti mojstrski set Smoby, narejenim predvsem za dečke, s pravljičnim motivom.

Smoby je ugleden francoski proizvajalec edinstvenih in izredno kakovostnih plastičnih igrač za otroke. Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške ročice, žametna na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in obvarovani pred poškodbami. Barve na plastičnih igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo. Igrače bodo pritegnile vsakega najmlajšega otroka, zato je to najboljše darilo za vaše najmlajše. Proces izdelave Smoby igrač je strogo nadzorovan, zato vse igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije. Smoby je zagotovilo francoske kakovosti, originalnih dizajnov in edinstvenih izdelkov, ki izstopajo na evropskem trgu.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost27*31*57 cm
Dimenzije paketa33,5*14*53 cm
Teža2,05 kg
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.