Cvetličarna z lastno izdelavo cvetja Flower Market Smoby iz različnih tekstilnih cvetnih listov 104 dodatkov

Opis izdelka

Cvetličarna z lastno izdelavo cvetja Flower Market francoskega proizvajalca Smoby predstavlja odlično igračo za vse ustvarjalne otroke od 3. leta starosti, ki bodo lahko odprli svojo lastno cvetličarno. Z ustvarjalno igračo za izdelavo cvetja bodo dečki in deklice oblikovali prelepe šopke, ob čemer bodo kombinirali različne tipe barvastih cvetnih listov in jih povezali s pomočjo mehanske stiskalnice. Otroci v stiskalnico vstavijo kratko steblo, izberejo tekstilne cvetne liste, ki jih vstavijo na zgornji del, ki se bodo potem povezali z lahkim pritiskom in ostalimi deli rože. Ustvarjeni cvet vstavijo v daljši del stebla in šopek potem zavijejo v papirnati ovitek, v katerem ga izročijo svojim strankam ali pa ga podarijo svojim bližnjim. 

Šopki se lahko potem znova razstavijo in male cvetličarke tako preizkušajo nove in nove ideje, skupaj s svojimi prijateljicami in sorojenci pa lahko tudi tekmujejo, kdo bo napravil najlepši šopek. Del paketa sta tudi dve plastični vazi, kamor lahko pripravljene šopke odložijo. Ustvarjalni set vsebuje kar 104 dodatkov, med katerimi so stiskalnica, 47 cvetnih listov iz tekstila, 8 dolgih in 8 kratkih stebel rastlin, 16 pečatov za stiskanje cvetov, 2 vazi, 2 epruveti, 3 špičaste papirnate ovitke za zavijanje šopkov in nalepke za okraševanje. Cvetličarji se lahko zanesejo tudi na ilustriran priročnik z navodili, ki prinaša namige za delovanje stiskalnice in ideje za izdelavo cvetov.

Stiskalnica za izdelavo cvetja je proizvedena iz trdne in trpežne plastike iz žametno nežno površino z zaobljenimi robovi. Igrača bo otrokom priskrbela pristna doživetja pri igri oblikovalcev in proizvajalcev stilskih šopkov za katero koli priložnost. Z njo se bo igralo tudi več otrok skupaj, prijatelji in sorojenci. Skupaj se bodo naučili pripravljati šopke, primerjali svoje ideje in izbirajo najboljše kombinacije cvetov. S tem se približujejo svetu odraslih, pridobivajo občutek odgovornosti in hkrati razvijajo svojo domišljijo in predstavnost. Izboljšujejo si fino motoriko in logično mišljenje, se hitreje socializirajo in trenirajo sposobnosti izražanja. K cvetličarni lahko dokupite tudi drug material za izdelavo rož, ki ga ponujamo v naši e-trgovini.

Dimenzije izdelka znašajo 45*25*38 cm. Smoby že leta in leta prinaša otrokom igrače pravega francoskega dizajna. Material igrač Smoby je trden in trpežen, obenem pa nežen za otroške rokice. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Izdelki Smoby vsestransko pripomorejo k razvoju vaših otrok, oblikujejo njihovo osebnost in bodo prevzeli vsakega otroka. Igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije in zagotavljajo vrhunsko francosko kakovost in brezčasni dizajn.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost45*25*38 cm
Dimenzije paketa30*15*45 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvabela
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.