Čistilni voziček Smoby Rowenta z elektronskim sesalnikom in 3 dodatki zelen

Opis izdelka

Smoby čistilni voziček z elektronskim sesalnikom Rowenta je primeren za vse male pomočnike od 3. leta starosti, ki doma radi pospravljajo. Izdelan je iz trpežne in kakovostne plastike, ki je prijetna na dotik. Čistilni voziček je čudovite belo-zelene barve, okrašen z rožicami in sivimi dodatki. Sesalnik Rowenta Artec 2 za otroke deluje na baterije in daje realistične zvoke kot pravi sesalec. Je preprosto obvladljiv in se v kombinaciji z belo-zeleno barvo in okraski rožic popolnoma poda s čistilnim vozičkom. 

Elektronski sesalnik Rowenta Artec II za otroke je moderne in sveže zasnove, ima nežno zaobljene robove in je iz kakovostnega in trpežnega materiala. Ima dve kolesi, tipko za prižiganje in ugašanje sesalca in tudi snemljivo posodico. Zahvaljujoč njegovi teži ga lahko preprosto vlečete za seboj ali pa ga vodite.  Del otroškega vozička za čiščenje je tudi velika metla za pospravljanje, siva lopatka za smeti, ki je obešena na stranskem delu vozička ter prašek za čiščenje, s katerim skupaj ustvarjata popoln čistilni set. Vsak dodatek ima na vozičku svoje mesto. 

Francoski proizvajalec Smoby ima dolgoletno tradicijo in jamči za izdelavo kvalitetnih in edinstvenih modelov igrač za vaše otroke. Otroški čistilni voziček in sesalec sta primerna za vse otroke od 3. leta starosti. Čistilni voziček za otroke ima dve kolesi in je visok 59 cm. Je trden in stabilen in zahvaljujoč svoji nizki teži in dimenzij 59*41*14 cm, tudi lahko vodljiv. Otroški čistilni voziček za otroke je skupaj z elektronskim sesalnikom Rowenta izdelek evropske kakovosti in izpolnjuje vse varnostne standarde. Zahvaljujoč skupnemu pospravljanju, že od malega privzgajate otrokom smisel za red in čistočo.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost31*23*47 cm
Skupna višina47 cm
Dimenzije paketa59*41*14 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
ZvokDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža2,48 kg
Barvazelena
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.