Čistilni voziček Rowenta Aqua Clean Smoby z elektronskim sesalnikom in 3 dodatki

Opis izdelka

Čistilni voziček Rowenta Aqua Clean z elektronskim sesalnikom je primeren za vse male pomočnike od 3. leta starosti, ki doma radi pomagajo pri pospravljanju. Izdelan je iz trpežne in kakovostne plastike, ki je prijetna na dotik. Čistilni voziček je čudovite sivo-turkizne barve, ki ima dovolj prostora za shranjevanje. Sesalnik Rowenta Artec 2 za otroke deluje na baterije in po prižigu daje realistične zvoke kot pravi sesalec. Je preprosto obvladljiv in se v kombinaciji s sivo in oranžno barvo popolnoma poda s čistilnim vozičkom. 

Elektronski sesalnik Rowenta Artec 2 za otroke je moderne zasnove, ima nežno zaobljene robove in je iz kakovostnega in trpežnega materiala. Ima dve kolesi, tipko za prižiganje in ugašanje sesalca. Zahvaljujoč njegovi nizki teži se z njim preprosto rokuje in ga lahko z lahkoto premikate z vlečenjem.  Del otroškega vozička za čiščenje je tudi velika metla za pometanje, oranžna smetišnica za smeti, ki je obešena na stranskem delu vozička ter prašek za čiščenje, s katerim skupaj ustvarjata popoln čistilni set. Vsak dodatek ima na vozičku svoje mesto. 

Francoski proizvajalec Smoby ima dolgoletno tradicijo in jamči za izdelavo kvalitetnih in edinstvenih modelov igrač za vaše otroke. Čistilni voziček za otroke ima dve kolesi in je visok 47 cm. Je trden in stabilen in zahvaljujoč svoji nizki teži in dimenzij 31*23*47 cm, tudi lahko vodljiv. Otroški čistilni voziček za otroke je skupaj z elektronskim sesalnikom izdelek evropske kakovosti in izpolnjuje vse varnostne standarde. Zahvaljujoč skupnemu pospravljanju, že od malega privzgajate otrokom smisel za red in čistočo. Bateriji tipa AA/LR6 baterije, nista priloženi kompletu.

Doprava 29

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost31*23*47 cm
Skupna višina47 cm
Dimenzije paketa41*59*14 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
ZvokDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža1,7 kg
OpombaBattery: 2 x AA/LR6 not included
Barvaturkizna
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.