Čistilni voziček z elektronskim sesalnikom Cleaning Trolley Vacuum Cleaner Smoby z metlo in smetišnico in 9 dodatki

Opis izdelka

Čistilni voziček za otroke Cleaning Trolley je moderni set igrač za čiščenje, s katerim se bodo zabavali dečki in deklice od 3. leta starosti. Otroški čistilni voziček v nežni turkizni barvi s črnimi detajli bo navdušil vse otroke. S to realistično igračo boste razveselili male pomočnike, ki radi pomagajo s hišnimi opravili. Čistilni voziček za male pomočnike v gospodinjstvu ponuja set 9 dodatkov: elektronski sesalnik, ki daje pri sesanju prave zvoke, veliko metlo za pometanje, smetišnico, manjšo metlico, brisalec za tla, gobico, vedro za vodo in dve repliki čistilnih sredstev. 

Otroški voziček je izdelan iz trpežne in kakovostne plastike, ki je prijetna na dotik. Je trden in stabilen. Višina čistilnega vozička je 56 cm, njegove celotne dimenzije pa merijo 31*32*55 cm. Voziček za čiščenje lahko otroci zahvaljujoč 2 koleščkom premikajo in odvlečejo kamorkoli in imajo tako vse potrebne pripomočke za čiščenje vedno pri sebi. Sesalnik je lepo barvno usklajen s celotnim setom za čiščenje. Ima zaobljene robove in deluje na 3 baterije LR44, ki so del seta.9 dodatkov skupaj z elektronskim sesalnikom in vozičkom skupaj ustvarjajo popoln čistilni set za otroke. Vrhunski čistilni set pripomore k vsestranskemu razvoju otrokovih spretnosti.

Francoski proizvajalec Smoby že leta in leta prinaša otrokom moderne igrače pravega francoskega dizajna. Material na igračah Smoby je trden in trpežen, obenem pa nežen in gladek za otroške rokice in žameten na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Barve na igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo, zato bodo pritegnile vsakega otroka. Igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije in zagotavljajo francosko kakovost ter originalen videz.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost31*32*55 cm
Skupna višina55 cm
Dimenzije paketa39*20*60 cm
Skupna dolžina31 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
ZvokDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža2 kg
OpombaBattery: 3 x LR44/AG13 included
Barvaturkizna
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.