Čistilni set CleanHome Écoiffier voziček s sesalnikom in likalna deska z likalnikom

Opis izdelka

Komplet igrač, čistilnega vozička s sesalcem in likalne deske z likalnikom je odličen set igrač za vse spretne otroke od 3. leta starosti dalje. Te igrače znanega francoskega podjetja Écoiffier se ponašajo s kvalitetno izdelanim in originalnim dizajnom. Čistilni voziček bodo otroci uporabili pri pomoči staršem, lahko se igrajo tudi odrasle. V čistilnem setu bodo otroci odkrili mnogo sesalec, likalno desko z likalnikom in čistilni voziček z 10 dodatki. Zahvaljujoč kompletu igrač za gospodinjstvo, bo pospravljanje všeč vsakemu pridnemu otroku. 

Otroški čistilni voziček Clean Home Écoiffier s sesalcem 10 dodatkov modro-zelen

Čistilni voziček Clean Home je set za pospravljanje za male pomočnike v gospodinjstvu od od 3. leta starosti dalje. Set za pospravljanje za otroke vsebuje 10 dodatkov, med katere spadajo otroški sesalnik, čistilni voziček, metla, metlica, premično vedro, čistilec za tla in stekleničke s čistili.  Čistilni voziček in sesalnik in dodatki so izdelani iz kakovostnega in trpežnega plastičnega materiala. Celoten komplet igrač za čiščenje je zasnovan v lepi zeleno-modri barvni kombinaciji, ki bo všeč vsakemu otroku. Dimenzije čistilnega seta Écoiffier merijo 21*27*56 cm.

Igre v gospodinjstvu spodbujajo otroško fantazijo in ustvarjalnost. Otroci se ne bodo le zabavali, ampak se učili tudi odgovornosti. Staršem bodo pomagali, pospravljali svoje sobice in se tako približevali svetu odraslih. Set za čiščenje prav tako razvija fino otroško motoriko in gibalne spretnosti.

Otroška likalna deska in likalnik Clean Home Écoiffier z 2 dodatkoma od 12 meseca modro-zelena

Cenovno ugodni set otroške likalne deske in likalnika Clean Home Écoiffier z 2 dodatkoma je odlična otroška igrača, ki je primerna za otroke od 12. meseca starosti. Otroški set igrač za gospodinjstvo je modro-zelene barvne zasnove, kjer se igrače skupaj lepo podajo, tudi zahvaljujoč modernemu francoskemu dizajnu. Likalna deska se lahko zloži in ne zavzema veliko prostora. Otroci se bodo veselili otroškega likalnika in likalne deske, saj se bodo z njima lahko zabavali varno in brez strahu. Dimenzije likalne deske za otroke merijo 54*21*53 cm.

Otroci si z igranjem s tem setom razvijajo fino motoriko in gibalne sposobnosti. Z gospodinjskimi igračami se lahko zabava tudi več otrok, ki si med igro izboljšujejo komunikacijske spretnosti, domišljijo in predstavnost. Igra z otroško likalno desko in likalnikom otrokom približuje svet odraslih.

Écoiffier je francosko podjetje, ki izdeluje kvalitetne otroške igrače po strogih evropskih standardih. Écoiffier je znan po svojemu poudarku na atraktivni in moderni dizajn ter po precizni izdelavi svojih igrač. Plastika na igračah je kakovostna, igrače pa imajo zaobljene robove

Doprava nad 69
Tehnični parametri
Deček/deklicaboy and girl
StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost54*21*53/21*27*56 cm
EmbalažaDa
Nabor izdelkovNe
Ocene
loader  Nalagam ocene …
Vprašanje o izdelku
Polja označena z * so obvezna