Čistilec zraka Air Purifier Beaba ultra tih 3-stopenjski filter z 99,9% učinkovitostjo od 0 meseca

Opis izdelka

Čistilec zraka Air Purifier, priznane francoske znamke Beaba v sebi združuje moč, dizajn in preprosto uporabo. Njegova prisotnost v domu z dojenčkom znižuje tveganje za nastanek alergij in odpravlja neprijetne vonjave. Z nečistočami v zraku se ta moderni čistilec zraka bori s pomočjo treh filtrov (pre-filter, H13 HEPA filter in ogljeni filter) ter 360° filtracijo. Zahvaljujoč tem trem močnim filtrom prinaša čistilec zraka Air Purifier optimalno učinkovitost in izničuje do kar 99,9 % delčkov, med katere spadajo na primer pelod, živalske dlake in različne tipe alergenov, ki lahko staršem in otrokom otežujejo življenje.

Kontrole za upravljanje, ki se nahajajo neposredno na ekranu na dotik na zgornjem delu čistilca omogočajo staršem preprosto in intuitivno obvladovanje. Čistilec zraka Air Purifier vsebuje tudi funkcijo nočne osvetlitve in razpolaga s 7 različnimi barvami. Čistilnik Beaba je ultra tih, tako da ne bo motil spanca otrok in niti staršev, ampak ustvaril prijetno in udobno vzdušje polno čistega in zdravega zraka. Čistilni zraka ima na voljo tudi nadomestni filter. Površino čistilca priporočamo čistiti le s suho ali vlažno krpo, brez uporabe kemičnih čistilnih sredstev.

O znamki Beaba

Znamka Beaba prihaja iz Francije in že od leta 1989 v gospodinjstva z majhnimi otroki prinaša revolucionarne pripomočke, od kuhalnikov pa vse do sončnih očal za otroke. Oblikovalci znamke Beaba še posebno skrbijo za to, da bi bili njihovi izdelki najvišje kakovosti. Vsi izdelki za nego otrok so inovativni in hkrati preprosti za uporabo. Francoski proizvajalec Beaba je že na začetku svojega delovanja prejel mnogo nagrad strokovne ocenjevalne komisije, in prav tako od zadovoljnih staršev, zato bo enak občutek priskrbel tudi vam in vašim otrokom.

Lastnosti

  • čistilec zraka Air Purifier
  • 3 različni filtri
  • uniči do 99,9 % delčkov
  • ultra tih
  • intuitivno upravljanje z dotikom
  • funkcija nočne osvetlitve
  • izdelek najvišje kakovosti
  • moderni francoski dizajn
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 0 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost22*22*46 cm
Skupna višina46 cm
Dimenzije paketa27*26*50 cm
ElektronskoDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža3,2 kg
Barvabela
Nabor izdelkovNe
gift SS2024ECO3249 Zvieratká z farmy
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.