Čistilec za okna elektronski Kärcher Windows Cleaner WV6 Smoby z zvokom in lučko

Opis izdelka

Otroški čistilec za okna Kärcher Windows Cleaner WV6, francoskega proizvajalca Smoby je izjemna igrača za vse otroke od 3. leta starosti, ki radi pomagajo svojim staršem pri hišnih opravilih. Elektronski čistilec za okna je odlična replika pravega čistilca za okna in bo otrokom priskrbel pristna doživetja. Opremljen je z elektronskim modulom, s čimer sveti in daje zvoke. Čudoviti rumeno-črna pripomoček z oznako znamke Kärcher je proizveden iz prvorazredne plastike z zaobljenimi robovi. Ročaj je popolnoma prilagojen malim otroškim rokicam.

Otroški čistilec za okna se aktivira s pritiskom in z LED lučko opozori otroke, da je čistilec vklopljen. V delovanju daje pristen zvok kot pravi, zato se bodo z njim otroci zabavali in na igriv način pridobivali dobre navade za pospravljanje in čiščenje. Hkrati pa si bodo razvijali svoje finomotrične spretnosti in se približevali svetu odraslih ter pridobivali občutek za odgovornost. Z igro s pripomočki bodo pridobivali samozavest, se učili, čemu služijo posamezni gospodinjski aparati in si razvijali tudi logično razmišljanje. Elektronski čistilec za okna deluje na 2 bateriji tipa LR6, ki nista priloženi kompletu.

Francoski proizvajalec Smoby že leta in leta prinaša otrokom moderne igrače pravega francoskega dizajna. Material na igračah Smoby je trden in trpežen, obenem pa nežen in gladek za otroške rokice in žameten na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Barve na igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo, zato bodo pritegnile vsakega otroka. Igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije in zagotavljajo francosko kakovost ter originalen videz.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost17*8*19 cm
Skupna višina19 cm
Dimenzije paketa10*8*17 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
Svetlobni učinkiDa
ZvokDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža0,15 kg
OpombaBattery: 2 x LR6 not included
Barvarumena
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.