Center za nego Baby Care Center Smoby elektronski s 24 dodatki z zvokom in lučko

Opis izdelka

Center za nego Baby Care Center francoskega proizvajalca Smoby bo razveselil vse otroke od 3. leta starosti, ki se radi igrajo vloge. V originalnem centru za nego bodo otroci priskrbeli zdravstveno oskrbo in opravljali zdravstvene preglede za svoje najljubše dojenčke. Na voljo bodo imeli tudi set 24 dodatkov, med katerimi so pripomočki za polnovreden pregled. Med njimi bodo otroci našli zdravniška očala, zdravniške kartice, elektronsko tablico z zvokom in lučko, brošuro z zdravniškimi zaznamki, merilnik, stetoskop, termometer, otoskop, sirup, žličko, kremo, obliže, injekcijo in druge odlične dodatke. S to fantastično igračo se bodo pristno zabavali pri igri zdravnikov.

Obisk pri zdravniku:

  • z elektronsko tablico z zvokom in lučko bodo ugotovili, kaj mali pacient potrebuje
  • s stetoskopom bodo poslušali srčni utrip dojenčka in z otoskopom preverili ušeska
  • s premičnim merilnikom na mizi lahko izmerijo velikost dojenčka 
  • priročen termometer bo preveril temperaturo malega pacienta
  • dojenčkov vid in srčni pulz bo preveril s pomočjo vrtljive tabele
  • na vzmetni otroški tehtnici se bo pojavila dojenčkova teža
  • z refleksivnim kladivcem bodo preverili motorične funkcije dojenčka
  • z injekcijo bodo dojenčka lahko cepili
  • po potrebi bo zdravnik rano zalepil z obližem
  • vse zdravniške preglede bodo lahko otroci zabeležili s pomočjo samolepilnih simbolov

Mizica za pregled v nežnih pastelnih barvah deluje izjemno realistično in brezčasno. Izdelana je iz trdne in trpežne plastike, ki nima ostrih robov in je žametna na dotik. Poleg delovne površine za tehtanje dojenčka in pregled, razpolaga tudi z veliko prostora za shranjevanje za dodatke. V njenem spodnjem delu se nahaja polička, kamor lahko otroci pospravijo dodatke za nego dojenčka, na zgornji del pa bodo pospravili zdravniške pripomočke in aparate. Vrhunska zdravniška mizica bo otrokom priskrbela zabavo za leta in leta. Otroci se z igro zdravnikov približujejo svetu odraslih in pridobivajo občutek za odgovornost. Učijo se, kako uporabljati zdravniške pripomočke, izboljšujejo logično mišljenje in fino motoriko. Mere izdelka znašajo 52*41*67 cm, baterije niso priložene kompletu. Center za nego je primeren za dojenčka z velikostjo do 38 cm (ni del seta).

Smoby že leta in leta prinaša otrokom le najkakovostnejše igrače pravega francoskega dizajna. Material igrač Smoby je trden in trpežen, obenem pa nežen za otroške rokice. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Izdelki Smoby vsestransko pripomorejo k razvoju vaših otrok, oblikujejo njihovo osebnost in bodo prevzeli tudi najmlajše otroke. Igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije in zagotavljajo vrhunsko francosko kakovost in brezčasni dizajn.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost52*41*67 cm
Skupna višina67 cm
Dimenzije paketa42*20*60 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
Svetlobni učinkiDa
ZvokDa
Pakirano v kartonu A/NDa
OpombaBatteries not included
Barvamodra
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.