Center za nego dojenčkov elektronski Violette Baby Nurse Smoby s 30 cm dojenčkom, ki lula in 24 dodatki

Opis izdelka

Elektronski center za nego dojenčkov z moderne serije Baby Nurse je izjemna igrača za vse deklice od 3. leta starosti. Del centra je tudi dojenček z velikostjo 30 cm, ki lahko lula, ne manjka pa niti elektronska tablica, s pomočjo katere lahko otrok sledi dnevnemu programu nege dojenčka. Svetlobne in zvočne funkcije opozarjajo malo mamico na njene dolžnosti, ki jih je treba opraviti za nego dojenčka. Elektronsko tablico lahko od centra odklopite in jo uporabljate samostojno, tako da jo ima deklica lahko stalno pri roki. Celotni kompleks je zasnovan v čudovitih odtenkih rožnate in ponuja bogati set 24 dodatkov.

Deklice se lahko veselijo vrtiljaka s srčki in ptički, ki bo pomagal pri uspavanju njihovega dojenčka. V priročen predal pod posteljico in v stranske predalčke lahko otroci zložijo dodatke, med katerimi bodo našli plenice za previjanje, stekleničko za hranjenje, otroško kremico, parfum, termometer, žličke, obliže, hrano ipd. Center za nego bo otroke zabaval leta in leta, med tem pa bodo otroci pridobili osnove nege in se naučili odgovornosti. Set je zasnovan za nego dojenčkov in je odlična igrača za razvoj otroške domišljije in ustvarjalnosti, male mamice pa se bodo tako naučile skrbeti za dojenčka.

Mere znašajo 55*54*53 cm, kjer je skupna višina 53 cm. Izdelan je iz kakovostne plastike, ki je trpežna, ampak prijetna ter žametna na dotik. Za center je primeren dojenček z največjo velikostjo 42 cm. Smoby je priznani francoski proizvajalec, ki je po svetu znan po svoji proizvodnji kakovostnih plastičnih igrač. Na trgu zaseda vodilno mesto, saj so njegove igrače narejene iz zdravju neškodljive in kakovostne plastike, ki je prestala najstrožje varnostne kriterije.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost55*54*53 cm
Skupna višina53 cm
Dimenzije paketa49*15*64 cm
Skupna dolžina55 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža2,0 kg
Barvarožnata
Primerno za punčko (igračo)32 - 42 cm
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.