Porcelanasti čajni set Hello Kitty Smoby 12 delni iz kakovostnega porcelana

Opis izdelka

Razveselite svoje otroke s stilskim porcelanastim čajnim setom Hello Kitty, s katerim lahko svojim bratcem, sestricam in prijateljem pripravijo odlične čajanke. Otroški porcelanasti set je okrašen s čudovitimi sličicami vesele animirane mucke Hello Kitty, ki jo poznajo otroci po celem svetu. Stilski bel porcelan deluje elegantno, ima debelejše stene ter se ponaša z visoko kakovostjo in trpežnostjo. 12-delni set vsebuje čajnik, 4 krožničke, 4 skodelice in posodico za sladkor. Krožnički so okrašeni tudi z barvitim vzorcem zvezdic, ki bodo otroke navdušili že na prvi pogled.

Porcelanasti set Hello Kitty bodo otroci uporabljali uporabljali ob praznovanju rojstnih dni, piknikih in srečanjih. Set za čaj ob petih je izdelan iz najkakovostnejšega porcelana. Mucka Hello Kitty in nežen barvni vzorec razvijata otroško domišljijo in predstavnost, skupaj s prijatelji si lahko otroci izmišljajo različne fantastične vesele zgodbe. Dečki in deklice bodo ob pitju čaja vadili svoje komunikacijske spretnosti, pri igri s čajnikom pa bodo vadili svojo fino motoriko. Z igro gostiteljev bodo posnemali svoje starše in se naučili pravilno pogrinjati in servirati čaj ter pogostiti svoje goste. Čajni set je primeren dodatek za otroške kuhinje in trgovinice, otroci bodo z njim imeli doživeli bolj pristno igro. Mere izdelka znašajo 25*6*21 cm.

Smoby že leta in leta prinaša otrokom moderne igrače pravega francoskega dizajna. Material igrač Smoby je trden in trpežen, obenem pa nežen za otroške rokice. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Izdelki Smoby vsestransko pripomorejo k razvoju vaših otrok, oblikujejo njihovo osebnost in bodo prevzeli tudi najmlajše otroke. Igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije in zagotavljajo vrhunsko francosko kakovost in brezčasni dizajn.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloIzdelano v Franciji
Dimenzije paketa25*6*21 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža0,45 kg
Barvabela
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.