Porcelanasti čajni set Frozen 2 Disney Smoby 12 delov

Opis izdelka

Porcelanasti čajni set z delavnice vrhunskih oblikovalcev Smoby bo zabaval vse otroke od 3. leta starosti, ki radi gostijo svoje prijatelje, sorojence in starše. Razveselile se ga bodo predvsem deklice, ki se bodo igrale gostiteljice in svoje najbližnje povabili na pravi čaj ob petih. Čajni set je izdelan v čudovitem Disneyjevem motivu animirane serije Frozen II (Ledeno kraljestvo 2), ki jo poznajo otroci po celem svetu. Set za čaj deluje elegantno in moderno. Bel porcelan ima debele stene, je izjemno trpežen in kakovosten.

Čajni set za otroke sestavlja 12 dodatkov, s katerimi bo vašim najmlajšim pričaral nasmeh na obraz. Otroški set iz porcelana je sestavljen iz 4 krožničkov, 4 čajnih skodelic s sličicami animiranih junakov, sladkornice, čudovitega čajnika z napisom Frozen II in sličice princesk Anne in Else. Otroški set iz porcelana Frozen II bo našel svojo uporabo tudi pri otroških praznovanjih. Porcelanasti čajni set je idealen dodatek za vse otroške kuhinjice. Otroci se bodo naučili čaj ponuditi svojim gostom, ga pravilno servirati in postreči goste. Lahko si odprejo svojo lastno malo čajnico, s katero se bodo odlično zabavali.

Otroci si pri igri gostiteljev razvijajo fino motoriko, domišljijo in predstavnost. S tem se približujejo svetu odraslih in pridobivajo občutek odgovornosti. Francoska znamka Smoby že leta in leta prinaša kakovostne otroške igrače originalnega dizajna. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove in izpolnjujejo tudi te najvišje varnostne kriterije, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Igrače znamke Smoby bodo razveselile vse otroke, ki bodo z njimi preživeli ogromno zabavnih trenutkov.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloIzdelano v Franciji
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža0,45 kg
Barvabela
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.