Čajni set Princeske Tin Tea Set Smoby kovinski 14-delni

Opis izdelka

Otroški čajni seti so vse bolj popularni. Čajni set Tin Tea Set je izdelan iz kakovostne kovine v motivu Disneyjevih Princesk in prihaja naravnost iz delavnice priznanega francoskega proizvajalca Smoby. Čajni set bo razveselil vse deklice od 3. leta starosti. V čajnem setu rožnato-bele barve z modrimi detajli bodo otroci našli 14 dodatkov: 4 skodelice s podstavki, 4 krožničke, čajnik in pladenj. Igrača je odličen dodatek za kuhinje Smoby, hkrati pa spodbuja otroško fantazijo in ustvarjalnost skupaj s pravljičnimi motivi Princesk.

Čudovita rožnata barva, skupaj z veselimi sličicami Princesk bo zagotovila, da bo čajni servis odličen dodatek vsake dekliške sobice. Deklice se bodo naučile, kako se pravilno servira čaj, počutile se bodo odrasle in bolj odgovorne. Odlično se bodo zabavale in hkrati razvijale ustvarjalnost, predstavnost in domišljijo. Čajni set za otroke je primeren tudi za pripravo čajanke za prijatelje in sorojence. Mere seta znašajo 25*16*8 cm.

Smoby je priznanu francoski proizvajalec igrač za otroke. Material igrač Smoby je trden in trpežen, obenem pa nežen za otroške rokice. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in obvarovani pred poškodbami. Barve na igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo, zato bodo pritegnile vsakega otroka. Proces izdelave Smoby igrač je strogo nadzorovan. Vse igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije. Smoby zagotavlja francosko kakovost in originalen dizajn.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost25*16*7 cm
Dimenzije paketa20*31*9 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža0,3 kg
Barvarožnata
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.