Porcelanasti čajni set Frozen Smoby 12 delov bel

Opis izdelka

Porcelanasti čajni set je čudoviti otroški čajni servis, ki je idealen za vsako deklico, ki se želi igrati gostiteljico in servirati svojim prijateljicam zeleni čaj ob petih. Čajni set s pravljičnim motivom Frozen – Ledeno kraljestvo bo navdušil vse otroke s svojim modernim in elegantnim dizajnom. Čudoviti bel porcelanasti set ima debelejše stene in je resnično kakovosten in trpežen, zahvaljujoč čemur je varen za vse otroke od 3. leta starosti dalje. 

Otroški čajni set sestavlja 12 dodatkov, s katerimi bo vaša deklica pričarala resnično čudovito čajanko. Otroški porcelanasti set Frozen je primeren za vsako otroško praznovanje. Porcelanasti set je bele barve z barvnimi sličicami junakov animirane risanke Ledeno kraljestvo. Set iz porcelana je sestavljen iz 4 krožničkov, 4 čajnih skodelic z ušeskom, čudovitega čajnika in male posodice za sladkor.

Porcelanasti čajni set je videti zelo elegantno in je tudi idealen dodatek za vse otroške kuhinjice. Zahvaljujoč otroškemu čajnemu setu se bo vaša deklica počutila kot prava gostiteljica. Z njim se lahko vsaka deklica tudi nauči, kako se pravilno pogrinja mizo, servira čaj in postreže goste. Z otroškim čajnim setom lahko vaši malčki doživijo ogromno zabave in odprejo svojo lastno malo čajnico. Proizvajalec Smoby je priznano francosko podjetje z dolgoletno tradicijo, ki izdeluje edinstvene modele otroških igrač najvišje kakovosti za vaše otroke.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost21*25*6 cm
Teža0,4 kg
Barvabela
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.