Brisačka z medvedkom Plume Kaloo s kapuco modra

Opis izdelka

Nežna otroška brisača za najmlajše Plume Kaloo s kapuco je čudovita modra brisača, primerna za najmlajše otroke od 0. meseca pa vse do 4. leta starosti. Kapuca na brisački je odličen dodatek, saj bo na toplem ohranila dojenčkovo glavico po kopanju. Brisača za najmlajše je izdelana iz nežnega velurja, ki je prijeten na dotik in ima dobro vpojnost. Ljubek detajl brisače je kapuca z nasmejanim obrazkom medvedka Plume z našitimi srčki, ki dajejo brisači za otroke originalni dizajn. Z dimenzijami 115x78 cm je primerna za kopanje najmlajših otrok, je mehka in nežna za otroško kožo. Vaš malček se bo po vsakem veselem kopanju počutil udobno in prijetno v svoji mehki in nežni brisački.

Otroška brisačka Kaloo je zapakirana v praktično darilno embalažo, tako da lahko z njo brez skrbi obdarite tudi svoje najbližje. Brisača za otroke Plume Kaloo za dojenčke ima nežno modro barvno zasnovo in je dopolnjena z belim robom. Otroška brisačka s kapuco bo zahvaljujoč mehki in nežni površini popoln del otroške kopeli. Čas kopanja je vedno trenutek poln veselja, ki ga boste preživeli s svojim dojenčkom. Otroška koža je po rojstvu izredno nežna in občutljiva, brisačka Kaloo bo tako otroka po kopanju pogrela, ogrnjen v njo pa se bo počutil udobno.

V prvih tednih življenja je tipna zaznavnost otroka zvišana, otrok reagira na vsak dotik, na vsako novo površino in za spodbujanje te občutljivosti je primerna tudi otroška brisača Kaloo. Igračo lahko najmlajši otroci tudi okušajo in grizejo, s čimer otroci pogosto raziskujejo predmete. Vsak izdelek Kaloo je strogo testiran in izpolnjuje tudi te najvišje standarde ter je pripravljen tudi na otroško preučevanje, grizenje in okušanje. Brisača s kapuco za dojenčka je nujen dodatek pri kopanju otroka, zato ne sme manjkati niti med opremo vašega malčka.

Kaloo je francosko podjetje, ki se že več kot 16 let ukvarja z izdelavo mehkih plišastih igrač in dodatkov za spanje in kopanje edinstvenega dizajna in iz kakovostnih materialov. Otroške igrače in dodatki Kaloo izražajo francoski čut za lepoto, popolnost in edinstvenost. Proces izdelave igrač in dodatkov je docela nadzorovan, vsaka igrača mora izpolnjevati stroge evropske standarde, saj je s tem zagotovljena kvaliteta in popolna varnost izdelkov, ki zahvaljujoč temu na trgu nimajo konkurence. Otroško brisačo lahko preprosto čistite, priporočena temperatura pranja je 30°, da bi s tem ohranili kakovost igrače pa se morate izogibati namakanju in ročnemu pranju, uporabi belil in mehčalcev.

Lastnosti

  • kakovostna mehka brisačka za dojenčka
  • dimenzije brisače merijo 115*78 cm
  • brisača ima kapuco, ki bo ogrela
  • nežna barvna zasnova
  • darilna embalaža
  • perite pri 30°, da bi s tem ohranili barvo in kakovost brisače
  • izpolnjuje najstrožje varnostne kriterije
  • čudoviti francoski dizajn
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 0 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost115*78 cm
Dimenzije paketa39*31 cm
Barvamodra
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.