Brisača za najmlajše Kužek Les Amis Kaloo iz nežnega mehkega materiala krem-bež

Opis izdelka

Otroška brisačka za najmlajše Kužek Les Amis Kaloo s kapuco je čudovita in nežna brisačka, primerna za najmlajše otroke od rojstva. Kapuca na brisački je odličen dodatek, ki bo poskrbel, da bo glavica dojenčka po kopanju ostala na toplem. Ta čudovita brisačka je izdelana iz nežnega in mehkega materiala, ki je izjemno prijeten na dotik. Prikupen detajl brisačke je kapuca z nasmejanim obrazkom kužka z ušeski na robovih, ki brisački dajejo originalni dizajn. Z dimenzijami 78*115 cm je primerna za kopanje najmlajših otrok, saj je mehka za otroško kožo. Vaš malček se bo po veselem kopanju v svoji mehki brisački počutil prijetno.

Otroška brisačka Kaloo prihaja v čudoviti darilni embalaži, tako da lahko z njo brez skrbi obdarite svoje najbližje. Brisačka za otroke Les Amis Kaloo za dojenčke je nežne bele barve in je dopolnjena z robom v bež barvi. Otroška brisačka s kapuco bo zahvaljujoč mehki in nežni površini postala nujni del vsakega kopanja otroka. Čas kopanja so trenutki polni veselja, ki jih delite skupaj z dojenčkom. Otroška koža je po rojstvu zelo nežna in občutljiva, brisačka Kaloo pa bo malčka po kopanju ogrela, zavit v njo pa se bo počutil izjemno udobno.

V prvih tednih po rojstvu je tipna zaznavnost otroka povišana, otrok reagira na vsak dotik in za spodbujanje te aktivnosti je primeren tudi otroška brisačka Kaloo. Brisačko lahko najmlajši otroci tudi okušajo in grizejo, s čimer otroci pogosto raziskujejo predmete. Vsak izdelek znamke Kaloo je strogo testiran in izpolnjuje tudi te najvišje standarde, zato je primeren za otroško raziskovanje, grizenje in okušanje. Brisačka s kapuco za dojenčka je nujen dodatek pri kopanju, zato ne sme manjkati niti med opremo vašega malčka. 

Kaloo je francosko podjetje, ki že več kot 16 let izdeluje mehke plišaste igrače in dodatke za spanje in kopanje edinstvenega francoskega dizajna in kakovostni materialov. Otroške igrače in dodatki Kaloo izražajo francoski čut za lepoto, popolnost in edinstvenost. Proces izdelave igrač in dodatkov je docela nadzorovan, vsi pa izpolnjujejo stroge evropske standarde, s tem pa je zagotovljena kvaliteta in maksimalna varnost produktov, ki zahvaljujoč temu na trgu nimajo konkurence. Otroško igračo lahko preprosto čistite, priporočena temperatura pranja je 30 °C, s čimer boste ohranili kakovost brisačke. Brisačke prav tako ne namakajte ali perite ročno in pri pranju ne uporabljajte belil ali mehčalcev.

Lastnosti

  • mehka in nežna brisačka za dojenčke
  • mere brisačke 78*115 cm
  • brisačka ima kapuco, ki ogreje 
  • nežna barvna zasnova
  • darilna embalaža
  • pranje pri 30 °C, da se ohrani barva in kakovost brisače
  • izpolnjuje najstrožje varnostne kriterije
  • čudoviti francoski dizajn
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 0 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost78*115 cm
Dimenzije paketa39*31*10 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvakrem
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.