Brisača s kapuco za najmlajše Blue Denim-Bath Kaloo s krpico modra

Opis izdelka

Kaloo otroška brisačka s kapuco Blue Denim-Bath je nežna in mehka brisačka za najmlajše otroke od 0. meseca Je modre barve, zato je idealno darilo za vse dojenčke. Z dimenzijami 78*115 cm je primerna za kopanje najmlajših otrok, saj je mehka za otroško kožo. Del seta je tudi krpica – rokavička, ki služi kot priročen pripomoček pri kopanju, z njo pa boste malčka med kopanjem lahko tudi zabavali, saj ima ljubko obliko medvedka. Tudi otroci, ki na začetku kopanja niso marali, se bodo zdaj zahvaljujoč te krpici zagotovo veselili kopanja, saj jim bodo starši med kopanjem zaigrali lutkovno gledališče. Set za kopanje za dojenčke bo zahvaljujoč nežnosti in zanimivim detajlom postal priljubljeni del kopanja vaših najmlajših. Otroška brisačka prihaja v čudoviti darilni embalaži, tako da lahko z njo brez skrbi obdarite svoje najbližje. 

Čas kopanja so trenutki polni veselja, ki jih delite skupaj z dojenčkom. Otroška koža je po rojstvu zelo nežna in občutljiva, brisačka Kaloo pa bo malčka po kopanju ogrela, zavit v njo pa se bo počutil izjemno udobno. V prvih tednih po rojstvu je tipna zaznavnost otroka povišana, otrok reagira na vsak dotik in za spodbujanje te aktivnosti je primeren tudi otroška brisačka Kaloo. Brisačko lahko najmlajši otroci tudi okušajo in grizejo, s čimer otroci pogosto raziskujejo predmete. Vsak izdelek znamke Kaloo je strogo testiran in izpolnjuje tudi te najvišje standarde, zato je primeren za otroško raziskovanje, grizenje in okušanje. Unikatni stil in detajli Kaloo Denim bodo prevzeli vse malčke, saj ta trendovska in stilska kolekcija premika klasični dizajn na višji nivo. 

Kaloo je priznani proizvajalec, ki že več kot 16 let izdeluje mehke plišaste igrače in dodatke za spanje in kopanje edinstvenega francoskega dizajna in kakovostni materialov. Otroške igrače in dodatki Kaloo izražajo francoski čut za lepoto, popolnost in edinstvenost. Proces izdelave igrač in dodatkov je docela nadzorovan, vsi pa izpolnjujejo stroge evropske standarde, s tem pa je zagotovljena kvaliteta in maksimalna varnost produktov, ki zahvaljujoč temu na trgu nimajo konkurence. Otroško igračo lahko preprosto čistite, priporočena temperatura pranja je 30 °C, s čimer boste ohranili kakovost brisačke. Brisačke prav tako ne namakajte ali perite ročno in pri pranju ne uporabljajte belil ali mehčalcev.

Lastnosti

  • nežen in mehak set za kopanje
  • mere brisačke 78*115 cm
  • modra barvna zasnova
  • krpica v obliki medvedka, ki bo otroke zabavala med kopanjem
  • darilna embalaža
  • pranje pri 30 °C, da se ohrani barva in kakovost brisače
  • izpolnjuje najstrožje varnostne kriterije
  • originalen francoski dizajn
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 0 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost78*115 cm
Dimenzije paketa38,5*31*10 cm
Barvamodra
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.