Robustni bob z dvema ročajema Snow Speedy Lightblue BIG z nosilnostjo 100 kg do -20 stopinj od 6 leta

Opis izdelka

Robustni otroški bob Snow Speedy Lightblue, nemškega proizvajalca BIG predstavlja popolno igračo za zimo, s katero se bodo na snegu zabavali dečki in deklice že od 6. leta starosti. Posebno zasnovani profil omogoča preprosto drsenje in hitro vožnjo po zasneženih gričih. Zadnji del boba med vožnjo preprečuje zdrse, na sprednjem delu pa se nahajata 2 držali, ki omogočata stabilnost in varnost pri vsakem spustu po bregu. Čudovita modra barva boba je na snegu dobro vidna, otroci lahko na njemu sedijo ali klečijo.

Bob je proizveden iz visokokakovostne plastike, je odporen na mraz in kljubuje temperaturam do -20 °C. Robustna in trdna konstrukcija se ponaša z visoko nosilnostjo do 100 kg. Mere boba znašajo 59*44*17 cm. Z bobom nemškega proizvajalca BIG se bodo otroci v snegu zabavali ure in ure. S pomočjo boba se razvijajo otrokove gibalne sposobnosti in krepijo mišice na nogah in rokah. S hitro vožnjo po hribčkih se krepi tudi otrokov pogum, pri skupnih zimskih radostih pa si otroci razvijajo tudi socialne vezi s svojimi prijatelji in se odlično zabavajo. Otroci pri vožnji z bobom z igro na svežem zraku prav tako krepijo svojo telesno odpornost.

Bob BIG je testiralo nemško podjetje TÜV Rheinland, v skladu s strogimi varnostnimi normami GS. Nemška znamka BIG je proizvajalec prvovrstnih igrač, ki dobivajo nagrade na mednarodni ravni. Logotip znamke BIG je bivol, ki predstavlja moč, trpežnost in robustnost – prav to pa so lastnosti te znamke. Znamka BIG skrbno pazi na varnost svojih izdelkov, uporabljeni materiali niso le kakovostni, temveč tudi zdravju neškodljivi. 

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 6 let
PorekloNemčija
Velikost59*44*17 cm
Dimenzije paketa59*45*17,5 cm
UV filterDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža2,2 kg
Nosilnost100 kg
Opomba-20 °C
Barvamodra
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.