Robustni moder bob Snow Carver Blue Paw Patrol BIG z optimalnim carving profilom od 5 leta

Opis izdelka

Modri bob Snow Carver Paw Patrol, nemškega proizvajalca BIG predstavlja odlično igračo za zimo, s katero se bodo na snegu zabavali dečki in deklice že od 5. leta starosti. Posebno oblikovani carving profil omogoča preprosto drsenje in hitro vožnjo po zasneženih gričih. Zadnji del boba med vožnjo preprečuje zdrse, 2 držali pa omogočata stabilnost in varnost pri vsakem spustu po bregu. Stilski temnomoder bob je na bregu dobro viden, okrašen je tudi z nalepkami priljubljenih psičkov iz televizijske serije Tačke na patrulji. Bob je opremljen tudi z vrvico, s katero ga lahko otroci vlečejo za seboj.

Bob je proizveden iz visokokakovostne plastike, je odporen na mraz in kljubuje temperaturam do -20 °C. Robustna in trdna konstrukcija se ponaša z visoko nosilnostjo do 60 kg. Mere boba znašajo 99*53*19 cm. Z bobom nemškega proizvajalca BIG se bodo otroci v snegu zabavali ure in ure. S pomočjo boba se razvijajo otrokove gibalne sposobnosti in krepijo mišice na nogah in rokah. S hitro vožnjo po hribčkih se krepi tudi otrokov pogum, pri skupnih zimskih radostih pa si otroci razvijajo tudi socialne vezi s svojimi prijatelji in se odlično zabavajo. Otroci pri vožnji z bobom z igro na svežem zraku prav tako krepijo svojo telesno odpornost.

Bob BIG je testiralo nemško podjetje TÜV Rheinland, v skladu s strogimi varnostnimi normami GS. Nemška znamka BIG je proizvajalec prvovrstnih igrač, ki dobivajo nagrade na mednarodni ravni. Logotip znamke BIG je bivol, ki predstavlja moč, trpežnost in robustnost – prav to pa so lastnosti te znamke. Znamka BIG skrbno pazi na varnost svojih izdelkov, uporabljeni materiali niso le kakovostni, temveč tudi zdravju neškodljivi. 

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 5 let
PorekloNemčija
Velikost99*53*19 cm
UV filterDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvamodra
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.