Thread Bear Design: igra brez omejitev

  Kategorije: Namigi za igrače,
5 min.
08. okt'19

Naša družina otroških igrač se je spet povečala! Tokrat so se ji pridružili čudoviti dodatki iz blaga, ki bodo otroke in njihove starše prevzeli s svojim najlepšim dizajnom s čarobnega britanskega otočja. Predstavljamo vam novo znamko v naši ponudbi, Thread Bear Design, ki bo poskrbela za igre polne domišljije in ustvarjalnosti.

Pred davnimi časi sta živela nadarjeno dekle po imenu Danielle Hanson in nič manj nadarjeni mladenič Nick Shirley, v rokah katerih so počivale čudovite zamisli. Nekega dne, leta 2017 sta ta dva britanska oblikovalca staknila svoji glavi skupaj in se domislila genialnega načrta, iz katerega je nastala znamka Thread Bear Design. Strast do ustvarjanja nečesa čudovitega in edinstvenega skupaj z izkušnjami z izdelavo otroških igrač sta Danielle in Nick pretvorila v čudovite izdelke, ki lahko od zdaj naprej pridejo tudi v roke vaših nadobudnežev.

Plašček thread bear design

Dizajn, varnost in vrednote

Britanski dizajn, navdihnjen z barvami narave, originalne ilustracije, maksimalna varnost pri igri in nenazadnje polnovredna igra. Po teh vrednoatah se oblikovalci znamke Thread Bear Design ravnajo pri zasnovi novih izdelkov in skrbijo za to, da bi dane pogoje izpolnjeval prav vsak izdelek, ki z njihovih delavnic prispe v otroške sobice. Čudovite igrače iz najboljših materialov, zahvaljujoč čudovitim ilustracijam stimulirajo učenje, v otrocih prebujajo radovednost in spodbujajo ustvarjalno razmišljanje.

Mnogi starši bodo zagotovo hvaležni dejstvu, da gredo izdelki Thread Bear Design v korak s časom in so primerni tako za deklice, kot tudi za dečke. Predvsem nova kolekcija tekstila, ki jo najdete le pri nas, je unisex, torej bodo vsi predpasniki, plaščki, peresnice ali torbe enako razveselili dečke kot tudi deklice. Na to kažejo čudovite kombinacije barv in motivov, ki v otrocih prebujajo smeh in igrivost.

Kuhanje in peka v originalnih predpasnikih ali pa igra s plastelinom, vodo ali peskom v plaščkih se bodo zahvaljujoč izjemnim ilustracijam in prvorazrednim materialom spremili na neverjetno doživetje. Nekaj zase bodo našli tudi mali ljubitelji samorogov, avtomobilčkov, različnih živalic, ljubkih pošasti in tudi dinozavrov. Čudoviti dodatki dodelani do najmanjših detajlov bodo naravnost prevzeli vse otroke od 3. leta starosti, povsem prepričani pa smo, da bodo nad njimi navdušeni tudi vsi starši.

Majhno in še zmeraj dokaj mlado podjetje s sedežem v Veliki Britaniji izdeluje resnično prvorazredne igrače, ki so izdelane iz 100 % bombaža s posebnim biorazgradljivim zaščitnim slojem TPU. Skrbni starši so lahko zahvaljujoč temu prepričani, da bodo otroci preživljali prosti čas z igračami, ki izpolnjujejo najvišje ekološke standarde in spodbujajo neodvisni trg. Z nakupom igrač Thread Bear Design boste otroke razveselili s čudovitim darilom, hkrati pa podprli majhno britansko znamko, ki jo skrbi za prihodnost našega planeta in za prihodnost vaših otrok.

Predpasnik thread bear design blog

Neskončna zabava z novimi prijatelji

Ali se v vaših otrocih skriva kuharski potencial? Ali mislite, da lahko s svojimi majhnimi rokicami iz brezobličnega plastelina izdelajo čudovite umetnije? Imajo stalno v rokah barvice in veste, da njihova domišljija deluje s polno paro? Potem je jasno, da je znamka Thread Bear Design prav ustvarjena zanje. Seznanite se s prečudovitimi predpasniki, plaščki, peresnicami in drugimi edinstvenimi dodatki, ki vašim ustvarjalnim otrokom ne smejo manjkati.

Predpasniki za kuhanje in peko

Predpasni samorog tbd

Ima vaš mali kuhar ali kuharica že kuhinjo, vso potrebno posodo, okusna živila, veselje do kuhanja in peke, vendar še vedno nekaj manjka? Skrivnost uspeha se namreč skriva v čudovitem predpasniku! Otroški predpasniki Thread Bear Design so izdelani iz prvovrstnega bombaža, najdete pa jih v dveh velikostih za starostne kategorije od 3. do 6. leta in od 6. do 8. leta starosti. Na male kuharske mojstre čakajo prikupni motivi v čudovitih barvnih kombinacijah, najbolje pri teh predpasnikih pa je to, da so praktično nerazpoznavni od predpasnikov za odrasle. Priročni, predvsem pa originalni predpasniki se lahko zahvaljujoč dvojni kovinski sponki prilagodijo otrokovi višini, ne manjka pa niti trak okoli pasu. Že veste, s katerim motivom bi najbolje razveselili malega pomočnika v kuhinji?

Plaščki za ustvarjalne trenutke

Plašček avtomobilčki tbd

Talent za ustvarjanje se kaže že v otroštvu, ki pa mu nekateri starši žal ne izkažejo zadostne pozornosti. Resnica pa je, da je otroke treba spodbujati pri tem, kar jih veseli že od malega. Dopustite svojim otrokom svobodno in brez pravil preiskovati plastelin, pesek in glino, da bodo iz teh materialov lahko ustvarili resnično karkoli. V roke jim potisnite barve in čopiče in opazujte, kako se na platnu razvija njihova domišljija. In kar je najpomembnejše, zahvaljujoč plaščkom Thread Bear Design se vam ni treba bati za njihova oblačila, saj jih bodo plaščki odlično zaščitili. Plaščki pa niso le priročna zaščita oblačil, ampak zahvaljujoč edinstvenim ilustracijam predstavljajo bogati navdih, ki pomaga pri razvoju talenta vaših otrok.

Nepogrešljive malenkosti

Torba thread bear design

Ali vašim malčkom manjka peresnica, kamor bi odložili vse barvice, flomastre in voščenke, ki jih morajo imeti zmeraj s seboj? Vam pomagajo z nakupi in nujno tudi sami potrebujejo svojo lastno nakupovalno torbo? Opazujejo, kako med pakiranjem za počitnice pospravljate svoje kozmetične pripomočke v kozmetično torbico in zato jim misel na lastno kozmetično torbico kar ne zapusti? Znamka Thread Bear Design pozna rešitev za vse takšne težave! Nova kolekcija s seboj prinaša priročne peresnice, platnene torbe in kozmetične torbice, zahvaljujoč katerim se bodo otroci počutili pomembni. Samoumevni pa so spet kakovostni materiali in čudovite ilustracije izpod peresa (ali bolje rečeno, barvic) same Danielle Hanson.

Včasih zadostuje resnično malo – strast za čudovite reči, želja po ustvarjanju in ščepec izkušenj. Prav tako je nastala tudi znamka Thread Bear Design, ki prinaša veselje mnogim otrokom po svetu. Naj vaši otroci ne bodo izjema.

Nakup Thread Bear Design