Medvedki delijo darila: Živila Écoiffier ob vsaki kuhinji brezplačno!

  Kategorije: Akcije in popusti,
5 min.
03. okt'19

Vsaka kuhinja postane pravo mesto za kuhanje šele takrat, ko je popolnoma opremljena in se njene vonjave širijo po celem domu. To pa zelo dobro vedo naši trije sladkosnedi Medvedki, ki v kuhinji preživijo skoraj toliko časa, kot v skladišču z igračami. Zato so se odločili, da je pravi čas, da otroke spet presenetijo z darili. Želite vedeti, kaj so si izmislili tokrat? Berite dalje!

Ste vedeli, da družina največ časa preživi skupaj ravno v kuhinji? To je prostor, kjer se kuha in peče okusne jedi, hkrati pa se tu krepijo družinske vezi ob tem pa nastajajo prijetni spomini. Takšen spomin na kuhinjo lahko z otroštva odnesejo tudi vaši otroci. Zadostuje, da jih razveselite s čudovito otroško kuhinjo z naše ponudbe in od nas boste prejeli še darilo – živila Écoiffier, ki jih potrebuje vsaka kuha ali peka.

Kuchynky darcek text si

Oli, Mila in Bruno vedo, da mora vsaka prava kuhinja imeti bogato opremo, mnogo posodic, pripomočkov in kar je najpomembnejše od vsega – biti mora polna hrane! Ko so se nekega popoldneva naši trije Medvedki sprehajali po skladišču in pregledovali igrače, so naleteli na ogromen kup privlačnih živil, priznanega proizvajalca Écoiffier.

Vsem trem se je porodila enaka misel – ta živila preprosto spadajo v kuhinje in ne v skladišče, kjer se z njimi ne more igrati noben otrok! No, in kot je to že v navadi, so oddrveli k nam v pisarno in vsa živila s treskom stresli pred naš nos. Brez heca, bila je prava katastrofa! Medvedki so takoj vedeli, da so spet povzročili težave, zato so nemudoma začeli pospravljati.

Živila so razvrstili v štiri skupine glede na to, kako se ena z drugimi najbolje podajo in nas povprašali, ali jih lahko priložijo k vsaki kuhinjici kot darilo. Mi pa jih nismo mogli zavrniti. Zahvaljujoč Oliju, Mili in Brunu se bodo vaši otroci lahko veselili dveh odličnih igrač hkrati – razveselili jih boste s kuhinjico z naše e-trgovine po lastni izbiri, mi pa vam bomo k naročilu priložili enega izmed štirih setov živil Écoiffier za darilo! Ne odlašajte in izkoristite to velikodušno medvedkovo ponudbo, saj bo kup živil počasi, ampak z gotovostjo vedno manjši.

Kuhinja smoby blog darilo

Zakaj je igra v kuhinji pomembna?

Otroci obožujejo občutek, ko nekaj izdelajo z lastnimi rokami. Zagotovo se vam je že večkrat zgodilo, da ste želeli svojim malčkom pri nečem pomagati, odgovor pa je zvenel: »Jaz sam/Jat sama.« Z igro v otroški kuhinjici otroci pridobivajo občutek pomembnosti in tudi sodelovanja ter predvsem odgovornosti. Otroci v igro v kuhinjici vključujejo lastno domišljijo, učijo se igrati z ostalimi otroki in nenazadnje urijo in izpopolnjujejo svojo fino motoriko. Preiskujejo različne površine, pritiskajo na gumbke, prijemajo različne dodatke in ugotavljajo, čemu je pribor, posoda ali pripomoček namenjen.

Polno opremljena kuhinjica otrokom omogoči zabavo za ure in ure, saj mu ponuja neskončno vzgibov. Mnoge kuhinjice v naši ponudbi so elektronske in med igro dajejo zvoke kot v pravi kuhinji. Kuhanje vode za testenine, priprava kave ali pa dozirane ledu bo zahvaljujoč tem funkcijam neverjetno zabavno in poučno. Poleg zabave pa otroci med kuhanjem v svoji kuhinjici prav tako osvajajo kuharsko umetnost.

Otroci med igro ugotavljajo, da se jedi, ki jih imajo vsak dan na krožniku, ne pripravijo tako preprosto, zahvaljujoč čemur jih bodo začeli še bolj ceniti. Zmeraj, ko bodo v lastni kuhinjici prižgali pečico za peko, skuhali nekaj okusnega na štedilniku ali pa prazno posodo pospravili v pomivalni stroj, se bodo počutili pomembno in predvsem odraslo. Za korak se bodo približali svetu odraslih, ki jih v otroštvu tako zelo privlači.

Otroške sanjske kuhinje

Lastna otroška kuhinja so izpolnjene sanje mnogih otrok. V naši bogati ponudbi boste našli odlične kuhinje od evropskih proizvajalcev, ki bodo otroke in tudi odrasle razveselile s svojo izjemno kakovostjo, realističnim dizajnom in bogatim setom dodatkov. Izberite iz široke ponudbe kakovostnih otroških kuhinjic tisto, ki bo nedvomno razveselila prav vaše otroke. Poiščite navdih v naših idejah za najboljše, kar Medvedki ponujajo.

Rastoča kuhinja Tefal Evolutive Gourment Smoby

Kuhinja tefal evolutiv

Vsaka kuhinja, ki jo najdete pri nas, ima nekaj, kar jo naredi izjemno. Edinstvenost kuhinje Tefal Evolutive Gourment, francoskega proizvajalca Smoby temelji v zmožnosti prilagajanja otrokovi starosti. Ta ekskluzivna elektronska kuhinja z aparati in stolčki se prilagodi višini vaših otrok, zahvaljujoč čemur se lahko z njo igrajo mali kuharji in kuharice od 3. do 8. leta starosti. S pomočjo priloženih podstavkov lahko hitro in preprosto kuhinjo zvišate vse do 8 cm in zabava se lahko brez omejitev nadaljuje. Zanjo bo poleg vsega drugega poskrbelo 40 dodatkov, ne manjkajo pa niti stolčki, na katerih se lahko otroci med igro malce spočijejo, na koncu pa okusijo odlično jed.

Lesena kuhinja Grand Kitchen Tender Leaf Toys

Kuhinja tender leaft toys

Absolutna novost v naši ponudbi so izdelki britanske znamke Tender Leaf Toys, med katere spada tudi čudovita lesena kuhinja Grand Kitchen. Njena skrivnost se skriva v detajlno dodelanem lesu kavčukovca in tradicionalnem dizajnu z modernim pridihom. Otroci bodo v hipu navdušeni nad čudovito barvno kombinacijo in tudi setom 10 dodatkov, ki so dodelani do najmanjšega detajla. Lesena kuhinja je nastala po navdihu resnične kuhinje, popestrila bo vsako otroško sobico in je hkrati tudi brezčasna, tako da bodo otroštvo z njo preživele tudi naslednje generacije otrok.

Igra v kuhinjici otrokom ne prinaša le zabave, ampak nova spoznanja, ki so pomembna za zdravo rast in razvoj. Razveselite svoje otroke s čudovito kuhinjico z naše ponudbe od katerega koli proizvajalca in naši Medvedki vam bodo k naročilu za darilo priložili set živil Écoiffier. Zahvaljujoč njim bo igra v kuhinjici resnično nepozabna!

Prejmite živila za darilo!