Zimske vreče Red Castle mrazu ne dajo možnosti!

5 min.
24. okt'19

Piha neprijeten in mrzel veter, sneži, dežuje ali pa je zunaj "samo" minus? Vaši otroci pa pasti jesenskega in zimskega vremena niti za sekundo ne bodo občutili, to pa zahvaljujoč kakovostnim zimskim vrečam znamke Red Castle. Priskrbite jim udobje in toploto tudi na poti, najsi bo to v vozičku ali avtosedežu.

Starši se kdaj pa kdaj prav namučijo, da otroke tudi zunaj na svežem zraku ohranijo na toplem, predvsem v jesenskem in zimskem času. Na pomoč prihajajo tople zimske vreče z delavnice francoske znamke Red Castle, ki vas bodo očarale s svojim modnim dizajnom, in tudi prvorazrednimi eko-friendly materiali, predvsem pa s svojo mehkobo. Lahko ste prepričani, da jih boste svojim malčkom prav zavidali!

Za voziček in avto

Znamka Red Castle pri oblikovanju in ustvarjanju svojih izdelkov ne sprejema nobenih kompromisov, ampak se s popolnostjo osredotoči na udobje in varnost otrok. Tam, kjer se z mrazom ne zmore boriti niti več plasti oblačil, prihaja na pomoč zimska vreča Red Castle – mehak, predvsem pa topel sopotnik vsakega dojenčka. Kakovostne zimske vreče Red Castle so izdelane iz najboljših materialov, ki ne ogrožajo življenjskega okolja, zato bodo nad njimi navdušeni tudi starši, ki jih skrbi za naš planet in okolje, v katerem svoje otroke vzgajajo.

Zimske vreče Red Castle so dokaz za to, da potovanja z majhnimi otroki niso le sci-fi, ali pa privilegij višjih družbenih slojev z mnogimi varuškami. Dovolj je le nekaj uporabnih pripomočkov in ste zmagali. Udobje vašega malčka v avtosedežu bo priskrbela ekstra topla vreča za avtosedež, za daljše in krajše sprehode z vozičkom pa bodo brez težav poskrbele mehke zimske vreče, ki gredo z vozički z roko v roki. Pri oblačenju otroka v zimsko vrečo imejte v mislih princip treh slojev, ki smo vam ga približali v tem blogu. Zahvaljujoč temu načinu bo funkcionalnost zimske vreče popolna, izognili pa se boste tudi temu, da bi bilo dojenčku v zimski vreči vroče.

Red castle zimska vreča zima

Ekstra tople zimske vreče

S približujočo se zimo bodo vsi starši zagotovo cenili tople zimske vreče, ki so primerne tudi za hudo zimo. Ekstra tople zimske vreče Red Castle Performance in Red Castle Evolving omogočajo otrokom maksimalno udobje in hkrati zadostno zaščito pred hujšo zimo. Te zimske vreče so posebno zasnovane za temperature pod lediščem in se bodo brez težav bojevale z neprijetnim vremenom. Samoumevno pa so tudi mehko polnilo, udobna notranjost iz materiala, prijetnega na dotik in priročna podloga iz najlona. Kljub temu, da so vreče ekstra tople in namenjene hudi zimi, so zračne in dojenčkovi koži pustijo, da diha. Te še posebno tople zimske vreče so poleg drugega opremljene z odprtinami za tritočkovne in pettočkovne varnostne pasove in so primerne za otroke od 6. do 24. pa vse do 36. meseca starosti.

Zimske vreče za novorojenčke

Vas je razveselil dojenčkov prihod na svet ravno v hladnejšem letnem času? Razveselite ga tudi vi s toplo zimsko vrečo, v kateri se bo počutil varno in predvsem udobno kot zavit v vato. Zimske vreče za dojenčke iz serije Tenderness so posebno zasnovane za potrebe novorojenčkov vse od prvega trenutka pa do 6. meseca starosti. Prednost zimskih Tenderness vreč je nepremočljiv material, ki bo dojenčke zaščitil pred mrazom in tudi pred dežjem in snegom. Zahvaljujoč le eni dolgi zadrgi lahko zimsko vrečo hitro in preprosto na široko odprete in vanjo položite dojenčka, ne da bi ga s tem prebudili. Otroku, ki v pol leta kar precej zraste, lahko brez težav prilagodite tudi širino zimske vreče, to pa s pomočjo vrvic na obeh straneh.

Red castle zimska vreča novorojenčki

Zimska vreča za potovanja

Počitnice niso le za poletne mesece. Če spadate med aktivnejše družine, ki se za dogodivščinami podajajo tudi v hladnejšem obdobju, ne pozabite med prtljago spakirati tudi potovalne zimske vreče. Ena izmed prednosti zimskih vreč za potovanja je nizka teža in kompakten material, ki vam bo omogočil, da zimsko vrečo zvijete v manjšo rolico. Vreča tako ne bo zavzemala veliko prostora, ki je med potovanjem z dojenčkom še kako cenjen, saj ga nikoli ni dovolj, pa tudi če je to potovalni kovček ali pa avtomobilski prtljažnik. Potovalne zimske vreče Red Castle so primerne za prehodna obdobja in milejše zime, so nepremočljive in se bodo zato odlično spopadle tudi z dežjem in snegom. Zahvaljujoč njim bodo pustolovščine z dojenčkom neprecenljive.

Red castle zimska vreča potovanja

Zimska vreča za avtosedež

Velike zimske vreče, primerne za vozičke so priročne, naložba vanje pa se bo resnično obrestovala. Podobne so jim zimske vreče za avtosedeže, ki jih bodo uporabljale predvsem družine, ki preživijo veliko časa na poti, z dojenčkom na zadnjem sedežu. Ni pomembno, ali potujete dogodivščinami naproti ali pa le k sorodnikom, vreča za avtosedež Red Castle vam bo prišla prav v obeh primerih. Hvaležni ji bodo predvsem starši, ki morajo v avtosedež položiti spečega dojenčka, neposredno iz porodnišnice ali pa na redni pregled k pediatru. Ta vreča za avtosedež ima še eno veliko prednost – zahvaljujoč snemljivemu prekrivalu za noge in kapuco jo lahko prilagodite trenutnemu letnemu času in jo tako uporabljate med hladnejšimi poletnimi dnevi ali mrzli zimi.

Vreče za čudovito zimsko vreme že od nekdaj spadajo med nujno opremo vašega malčka. S ponudbe zimskih vreč Red Castle boste vsi našli nekaj po lastnih potrebah, najsi bo kriterij uporabnost, dizajn ali pa barva. V kateri zimski vreči Red Castle pa bo na sprehodu užival vaš malček?

Zimske vreče Red Castle že čakajo!