Zeleni ponedeljek – brezplačna dostava ob nakupu nad 39 €!

  Kategorije: Akcije in popusti,
2 min.
05. maj'18

Še nedolgo nazaj smo slavili dan Zemlje, med katerim smo se spomnili na naš prelepi planet in tudi na to, da nanj ne smemo pozabiti niti med drugimi dnevi. In danes je ta dan! Na vsa naročila, ustvarjena med Zelenim ponedeljkom, je dostava popolnoma brezplačna ob nakupu nad 39 €! Tudi dostava čudovitih igrač s kurirjem je lahko ecofriendly in zelena. Boste to izkoristili?

Mednarodni dan brez avtomobila, teden mobilnost in brezplačen javni potniški promet ter nedvomno tudi dan Zemlje – vsi te dnevi nas med celim letom opominjajo, da je Zemlja že preobremenjena in kdaj pa kdaj tega ne zmore več. Tudi zato je tukaj Zeleni ponedeljek, ki daje prednost dostavi s kurirjem pred osebnim prevzemom.

SI Zeleny pondelok 1200x628

Kako deluje Zeleni ponedeljek?

Zeleni ponedeljek je po celem svetu znan kot dan brezplačne dostave. Podprete ga lahko tudi vi, in to povsem preprosto – zadostuje, da nakupujete v naši spletni trgovini in izberete dostavo s kurirjem. Da bi bili še bolj ecofriendly, smo Zeleni ponedeljek podaljšali za dva dneva! Vsak prvi ponedeljek v mesecu, pa tudi nedeljo pred njim in torek za njem vam bomo podarili popolnoma brezplačno dostavo ob nakupu nad 39 €! V mesecu maju ta akcija torej velja od 5.6. do 9.6. Boste tudi vi postali del te ideje?

Online nakupi so kul!

Bi kdaj rekli, da so nakupi prek spleta in dostava blaga s kurirjem za življenjsko okolje veliko bolj prijazni? In to kar 24-krat bolj! V tem primeru gre za približno od 80-120 igrač, ki jih Medvedki naložijo v en avtomobil, ki pelje po naši deželi in dostavlja nove igrače neučakanim otrokom. Če bi vsi namesto dostave s kurirjem izbrali osebni prevzem, bi se na pot moralo podati približno 100 voznikov, ki pa je v primerjavi z eno dostavo veliko več! In prav zato, ker imamo našo Zemljo radi in želimo na njej dolgo prebivati, smo postali del projekta Zeleni ponedeljek.

Zeleni ponedeljek brezplačna dostava

Trije dnevi brezplačne dostave namesto enega? Greh bi bil, da tega ne bi izkoristili, predvsem zato, ker gre za tako lepo zamisel, kot je Zeleni ponedeljek. Pomagajte skupaj z nami z majhnimi koraki znižati škodljive emisije avtomobilov, ki jih ne vdihujemo le mi, ampak tudi naši otroci, nekoč pa jih bodo vdihovali tudi njihovi otroci. Nakupujte prek spleta iz udobja doma in dovolite, da vam igrače dostavijo neposredno do vrat.

Začnite tu!