Poletje z oceno 10: Vrt opremite s popolnimi igračami Smoby

  Kategorije: Namigi za igrače,
4 min.
16. jun'22

Oli, Mila in Bruno, naši trije Medvedki že nekaj let pomagajo pri izbiri najboljših in najlepših igrač za vse otroke. Tokrat smo jim dali za nalogo, da poiščejo tiste igrače za na vrt, ki bodo tudi najbolj običajen vrt spremenile na popolno zasebno igrišče. Spet se je izkazalo, da naši trije medvedki poznajo igrače najbolje in so svojo nalogo izpolnili z desetico z zvezdico. Katere igrače bodo poskrbele za nepozabno poletje?

Že predčasno poskrbite za otroški program med poletnimi počitnicami in svoj vrt opremite z igračami iz delavnice priznane francoske znamke Smoby. Za izbiro najboljših igrač so poskrbeli naši trije Medvedki. Pri izbiri so si resnično vzeli čas, saj svoje delo zmeraj vestno opravijo. Oglejte si, kaj priporočajo Oli, Mila in Bruno.

Plezalo avto Adventure Car

Na lasten avto bodo otroci morali še nekaj let počakati, če pa jim boste na vrt postavili plezalo v obliki avtomobila, pa vam tega zagotovo ne bodo zamerili. Odlično plezalo Adventure Car z delavnice Smoby bo na vaš vrt prineslo ogromno zabave in poskrbelo za nepozabne trenutke pri igri. Večfunkcijsko plezalo v obliki avtomobilčka je opremljeno s toboganom, pod pokrovom pa bodo otroci našli prostor, ki je kot nalašč za peskovnik. Vsako minuto bodo odkrili nove možnosti zabave, ki je praktično neomejena. Od igre šoferjev pa do počitka v senci tobogana – plezalo Adventure Car znamke Smoby je preprosto odlična izbira za vse otroke od 18. meseca starosti.

Plezalo igrače smoby

Tobogan Toboggan XL z dvojim valom

Ekstra dolga drsna površina, dvojni val, vodni tobogan, protizdrsne stopničke, stabilna konstrukcija in barve, ki kljubujejo vremenskim vplivom. Tako na kratko bi lahko opisali tobogan Toboggan XL z delavnice priljubljene francoske znamke Smoby. Za intenzivno in edinstveno doživetje bo poskrbela drsna površina z dolžino 2,3 metra in možnost priklopa na vodo. Tako preprosto bo z običajnega tobogana kot s zamahom s čarobno paličico nastal vodni tobogan, s katerega se lahko otroci spustijo neposredno v bazenček. In zasebni aquapark je tu!

Tobogan Toboggan XL Smoby Na zalogi
210,99 €
145,99 €
Black friday
%

Pustolovska steza Adventure Course

Če spadate med naše zveste kupce, ste za pustolovsko stezo Adventure Course že gotovo slišali. Najnovejši član naše družine vrtnih igrač znamke Smoby predstavlja zabavni koncept plezala, zahvaljujoč kateremu si otroci na igriv način trenirajo svoje gibalne veščine in reflekse, izpopolnjujejo koordinacijo celega telesa in izboljšujejo dojemanje prostora. Pustolovsko stezo tvorijo 4 brvi in 4 oporne točke, ki jih lahko otroci poljubno združujejo, zato lahko neomejeno spreminjajo obliko steze in si izmišljajo različne strategije, s katerimi jo prehodijo – z zaprtimi očmi, po eni nogi, po kolenih, z razprtimi rokami, z zaprtimi očmi ali bočno. In kdo ve, morda bodo vaši otroci odkrili še kakšen nov način, kako prehoditi pustolovsko stezo Adventure Course.

Pustolovska steza igrače smoby

Igralni center Multisport Fun Center

Ali želite, da je vaš vrt čudovito urejen in ima vse igrače na enem mestu? Z igralnim centrom Multisport Fun Center bo to mala malica. Polnovredni igralni center v sebi združuje celotni kompleks vrtnih iger – tobogan, košarkarski koš, nogometni gol, plezalno steno, lestev in piknik mizico, ki bo poskrbela za počitek po vsaki igri. Zahvaljujoč temu vrtnemu igralnemu centru si bodo vaši otroci testirali svoje športne spretnosti na več področjih in ugotovili, kateri šport jih najbolj zanima. Otroški igralni center je kombiniran s hiško, ki ji ne manjkajo niti polovična vrata s poštnim nabiralnikom in strehica, ki otrokom med vročimi poletnimi dnevi zagotavlja prijetno senco.

Tobogan GM Slide Blue

Ali imate na vrtu bolj malo prostora? Nič zato! Tobogan GM Slide Blue je namreč priročnih dimenzij. Drsna površina dolžine 1,5 metra otrok ne bo opeharila za nobeno doživetje, saj lahko tobogan priklopite na vodo in spremenil se bo na vodni tobogan. Otroci se bodo zahvaljujoč temu lahko veselili osvežitve v vročih poletnih dnevih in se zato na domačem vrtu vsakič počutili kot v pravem aquaparku. Nekaj samoumevnega so protizdrsne stopničke, stabilna konstrukcija in UV filter, ki ščiti površino tobogana pred poškodbami sončnih žarkov.

No, ste pripravljeni na poletje? Vroče bo in dolgo, z igračami znamke Smoby pa predvsem zabavno. To in še mnoge druge igrače Smoby najdete tukaj.