Čas za vodne steze je tu: za vsako vodno stezo AquaPlay podarjamo figurice!

  Kategorije: Namigi za igrače,
4 min.
13. apr'18

Ko končno pokuka sonce, ki še ne kaže vseh svojih zob in je tudi trava že toplejša, pomeni to le eno – prišel je čas za postavitev lastne vodne steze AquaPlay! Edinstveni švedski dizajn te znamke v sodelovanju s prvorazredno kakovostjo ne more označevati nič drugega kot ure in ure raziskovanj in iger. Zdaj bodo zahvaljujoč našemu darilu te igre še popolnejše.

Znamka AquaPlay je v naši družini igrač že kar nekaj časa, ta mesec pa je našla posebno mesto. Že več kot 40 let razveseljuje otroke iz skoraj celega sveta, ki lahko med igro s temi fantastičnimi kanali odkrivajo skrivnosti vode, njeno moč, tlak in njene druge lastnosti. Vaše zaupanje in zvestobo smo se odločili nagraditi z majhnimi darilci z jadrnicami s figuricami za vsako vodno stezo, ki jo boste naročili od 14.4. do 17.5. Odlična zabava se lahko začne že zdaj!

Fantastični vodni svet

Vodne steze AquaPlay bodo vaše malčke ponesle v fantastičen vodni svet, iz katerega jih boste na kosilo, le stežka priklicali. Pripravite se na to, da vodno življenje ne bo prevzelo le otrok, ampak tudi starše. Najmlajši bodo skupaj s svojimi starši raziskovali moč vode in njen tlak in končno ugotovili, kako jez pravzaprav deluje in kaj vse je potrebno za to, da bi se gladina vode dvignila ali pa padala. Vodne steze AquaPlay prinašajo otrokom neverjetne možnosti za igro, ki jih ne bodo nikoli dolgočasile. Vsaka igra z vodnimi kanali je drugačna in edinstvena, predvsem zaradi mnogih dodatkov in prikupnih figuric.

Jez, jadrnice in kapitan

Le kaj bi bil jez brez pridnih delavcev in ladjic? V paketu kanalov AquaPlay ne smejo manjkati različni dodatki, ki bodo igro spremenili na neskončno zabavo. Del fantastičnih vodnih kanalov so tudi ljubke figurice, povodnega konja Wilme, medveda Boja, žabca Nilsa in račke Lotty. Družbica bo takoj postala neločljiv del igre in bo otrokom priskočila na pomoč na vsakem koraku.

Steze vodne igre

Vaše nadobudne kapitane bodo odpeljali na pot po vodnih kanalih in jih naučili, kaj se zgodi pri izpustu vode ali pa čemu je namenjen trajekt. Dovolj je le, da v vodno črpalko spustite vodo, zavrtite ročico in opazujete, kako nagel vodni tok potiska ladjice. Te se bodo nemoteno peljale po vodni gladini, v nižje kanale pa bodo prispele s pomočjo toboganov. Manjkati pa ne smejo niti jezi, žerjavi za ladjice, jadrnice in vodna črpalka, ki predstavlja osredji pripomoček te igre.

Ena steza, več možnosti

Vsako vodno stezo AquaPlay lahko sestavite na več načinov, vse je prepuščeno otrokovi domišljiji in ustvarjalnosti. Vodne steze AquaPlay lahko z dodatnimi deli razširite, tako da je lahko vsaka igra še toliko bolj zabavna. Združevanje posameznih delčkov je preprosto, otroci pa si s tem ne razvijajo le domišljije, ampak poleg tega urijo tudi svojo fino motoriko. Razširjena vodna steza AquaPlay, polna kanalov, mostičkov, jam in pristanišč za ladjice bo priskrbela popolno zabavo za enega ali pa več otrok, ki bodo skupaj odkrivali skrivnosti vode. Več vodnih stez bodo otroci združili, tem več zabave jih čaka.

Edinstveni seti AquaPlay

Ponudbo vodnih stez AquaPlay smo razširili še na edinstvene komplete, ki v sebi skrivajo popolno združljive igrače. V vsakem kompletu bodo malčki našli veliko vodno stezo AquaPlay z različnimi dodatki – jadrnice, ladjice, vodne črpalke in figurice, brez katerih vodna steza ne bi mogla delovati.

Nove kombinacije kompletov bodo razveselile male kapitane in kapitanke, ki obožujejo vodo in kar ne morejo dočakati prve plovbe po novih vodnih kanalih. Najbolje pri tem pa je, da je vsaka vodna steza lepo pospravljena v kovček, tako da jo lahko otroci kadarkoli odnesejo s seboj tudi na počitnice k starim staršem!

Ko se združita švedski dizajn in prvorazredna nemška kakovost, nastanejo najboljše igrače za otroke s celega sveta. Izjema pa ni niti znamka AquaPlay, ki razveseljuje otroke, ki se radi igrajo z vodo in prav tako obožujejo vse igre, ki so z njo povezane. Ne pozabite, če v času med 14. aprilom in 17. majem naročite katero koli vodno stezo AquaPlay, vam bomo za darilo priložili še dve jadrnici z žabcem in račko! Že imate izbrano svojo vodno stezo?