Kako voditi tricikel smarTrike? To ni nobena znanost!

  Kategorije: Namigi za igrače,
3 min.
08. jun'18

Vsak tricikel smarTrike je edinstven in drugačen, vendar pa so si kljub temu podobni vsaj v enem – starši jih lahko vodijo povsem preprosto, zahvaljujoč tehnologiji TouchSteering. Na začetku se morajo starši malce privaditi, zato pa imamo za vas nekaj nasvetov, zahvaljujoč katerim bo vsaka vožnja s triciklom smarTrike popoln užitek!

Tricikli smarTrike niso edinstveni le zaradi svoje tehnologije TouchSteering. Otroci se bodo z njimi vozili celo otroštvo, saj zahvaljujoč različnim stopnjam sestavljanja in snemanja, rastejo skupaj z vašimi malčki. Ti bodo s samo enim triciklom smarTrike leta in leta uživali v vožnji na koleščkih. Z nami si oglejte, kako boste tricikel v prvih mesecih popolnoma obvladali tudi vi.

Vodenje tricikla smartrike

Prvi korak – blokada tricikla

Tricikli smarTrike, vodljivi s patentirano tehnologijo TouchSteering, ne bodo priskrbeli zadovoljstva v vožnji le otrokom, ampak predvsem njihovim staršem. Prav njim je namenjena teleskopska palica, zahvaljujoč kateri imajo celoten tricikel pod nadzorom. Na tricikle s to tehnologijo se boste najbolje navadili voditi v prvi fazi, med katero so pedala zablokirana in celotno vožnjo nadzorujejo starši. V naslednjih fazah vam bodo z vožnjo pomagali tudi otroci, ki bodo na koncu prevzeli vajeti nad triciklom in pomoč staršev ne bo več potrebna. V prvi fazi, torej približno pri 10. mesecu otrokove starosti, je celotno vodenje odvisno od staršev.

Najprej se morajo prepričati, da so sprednje kolo in pedala zablokirana in jih nič ne bo motilo pri vodenju s teleskopsko palico. Najprej je treba celo kolo zavrteti na položaj, kjer bo majhen rdeč gumb na blatniku na desni strani. Hkrati morate zablokirati črno sklopko sprednjega kolesa tako, da jo potisnete ven. Pedala potisnite k ogrodju tricikla, da otroka med vožnjo ne bi motila, opore za nogice pa potisnite ven. Na tak način preprosto zablokirate sprednje kolo in pedala in nič vas ne bo oviralo pri vodenju tricikla.

Drugi korak – preprosto vodenje

Vodenje tricikla smarTrike je morda na prvi pogled videti kot prava znanost, vendar niti zdaleč ni tako. Prvo fazo vodenja tricikla lahko primerjamo z vodenjem otroškega vozička, ki ga imajo starši v tem obdobju še v svežem spominu. Vodenje tricikla smarTrike ni nič drugačno, še boljše – za to vam zadostuje le ena roka. Tricikel, ki ste ga glede na prvi korak zablokirali, se odlično obrača v strani in brez kakršnih koli težav preide z ene površine tal na drugo. Za vsak premik tricikla vam zadostuje le vodenje z roko v želene smeri. Stabilnost tricikla in čvrsta kolesa zagotavljajo, da se bo tricikel z vsemi kolesi varno oprijel cestišča, otroci pa bodo v vožnji izredno uživali. Potrebujejo poleti še kaj več?

Revolucionarna novost smarTfold

Družina smart triciklov smarTrike se je povečala za novega člana – tricikel smarTfold. Ta revolucionarna novost med tricikli vas bo prevzela zaradi več razlogov. Eden izmed njih je inovativni dizajn in možnost, da ga zložite do velikosti majhnega potovalnega kovčka. Zahvaljujoč temu se tricikli smarTfold z lahkoto umestijo tudi v prtljažnik majhnega avtomobila in bodo vašim malčkom delali družbo na vsakem izletu. Z velikostjo tricikla je združena še ena prednost – teža tricikla, ki vam omogoča, da ga povsem preprosto premeščate. Tudi tricikel smarTfold je, podobno kot njegovi starejši bratje, opremljen s tehnologijo TouchSteering, tako da za starše po obdobju uporabe vozička to ne bo nič novega.

Zložljiv tricikel smartfold

Tricikli smarTrike niso smart kar tako. To dokazuje tehnologija TouchSteering in tudi dejstvo, da vsak izmed njih raste skupaj z vašim malčkom in se prilagaja njegovim potrebam. Iz naše ponudbe izberite svojega, s katerim bodo sprehodi še zabavnejši. Za otroke in tudi za starše.

Izberite tricikel