Velikonočno darilo za nakup nad 80 €

  Kategorije: Akcije in popusti,
4 min.
11. apr'17

Pisani pirhi, rumeni piščančki, pestre butarice in predvsem vesel prazničen čas. Da, Velika noč je spet tukaj in za vas imamo darilo! Nakupujte pri nas od 1.4. do 17.4. in pri naročilu nad 80 € boste dobili plišasto blazinico brezplačno. Dovolite, da vas navdihnejo naši velikonočni namigi in z otroci uživajte v praznovanju pomladi.

Prijetna Velika noč se bliža, mi pa vas z veseljem obdarujemo. Tokrat s plišastimi blazinami pri naročilu nad 80 €. Nakupujte pri nas v času med 1. in 17. aprilom in k igračam vam bomo priložili plišasto blazinico s pravljičnim motivom, popolnoma brezplačno. Vaši otroci je bodo veseli in prav jim bo prišla na potovanjih ali pa le kot okrasek za otroško sobico. Velika noč bo tako še bolj vesela.

Velikonočno darilo

Nekaj namigov za velikonočni nakup

V času Velike noči so povsod sami piščančki. Narava se prebuja in skupaj z njo se lahko prebudi tudi vaš dom. Veseli piščančki bodo pričarali nasmeh vsem otrokom, lesene igrače bodo zabavale tudi najmlajše, čokoladnih jajčk pa se bodo razveselili vsi sladkosnedi.

Plišasti piščanček Lemon Les Amis-Poussin Kaloo

Plišasti piščanček

Plišasti piščančki kar ne morejo dočakati Velike noči! Njihova nežna rumena barva, modna rutka in mehak plišasti trebušček bodo prevzeli tudi najmlajše otroke. Plišasti piščanček Kaloo, je izdelan iz kakovostnega materiala in je primeren za dojenčke, že od njihovega rojstva dalje. Igračka je večja, zato je vaš otrok ne bo nikoli izgubil. Plišasti piščanček je pakiran v čudovito darilno škatlico, tako da boste z njim razveselili vse male navihance. Igrače Kaloo so nežne za otroško kožo in imajo edinstven francoski dizajn.

Plišaste igrače Kaloo

Sladka Velika noč

Veliko noč otroci povezujejo predvsem z barvanjem pisanic in sladkimi nagradami. Čokoladna jajčka, piščančki in zajčki zato ne smejo manjkati v nobenem domu, ki pričakuje obiske.

Igriva kuharica za otroke Velikonočna jajčka Chef Smoby

Igriva kuharica za otroke

Z otroki pripravite edinstvena čokoladna jajčka, ki bodo h krati tudi unikatna velikonočna dekoracija. Igriv kuharski komplet Chef Smoby vsebuje vse potrebno za izdelavo okusnih čokoladic. Z malce vaše pomoči jih bo lahko izdelal in okrasil vsak otrok od 5. leta starosti. Ta edinstven kuharski komplet Smoby z velikonočnim motivom je čudovit dodatek otroških kuhinjic in bo vaše otroke zabaval dolgo časa.

Za male kuharje

Igrače iz narave

Kakovostne lesene igrače ne bodo razveselile le otrok, ampak tudi starše. So čudovite, brezčasne in spodbujajo pravilen razvoj otrok. Večinoma so narejene iz majhnih delčkov, zahvaljujoč katerim bodo vaši najmlajši urili fino motoriko in razvijali občutek za tipanje. S kakovostno leseno igračo zagotovo ne boste zgrešili.

Leseni magnetni traktor s kokoško in jajčki Janod

Leseni magnetni traktor

Leseni magnetni traktorček s kokoško in jajčki je pestrih pomladnih barv in se popolnoma poda Veliki noči. Vsako jajce ima na spodnjem delu drugačno obliko, zato mora otrok vsakemu najti pravo mesto. Ta lesena igrača ima koleščka in tudi vrvico za vlečenje, tako da lahko dela družbo vašemu otroku kjer koli in kadar koli. Lesene igrače Janod imajo nežno površino, se ne cepijo in izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne predpise.

Leseno tolkalo Baby Forest Janod račka z jajčki

Leseno tolkalo Baby Forest

Lesena račka z jajčki Janod je čudovita in edinstvena igrača za otroke od 12. do 36. meseca starosti. Račka ima votlo telo s tremi odprtinami, v katere otroci vstavljajo pisana jajčka. Ti pa se potem prikotalijo iz spodnjega dela račke. Račka s kladivcem služi predvsem za razvoj fine motorike, gibalnih sposobnosti, z njeno pomočjo pa se bodo otroci učili tudi barv in oblik.

Lesene igrače Janod

Spomladanske igre vrtnarjenja

Velika noč je praznovanje in praznik prihoda pomladi. Zato na to čudovito obdobje pripravite tudi svoj vrt. Otroci vam bodo pri vrtnih opravilih z veseljem pomagali. Razveselite svoje malčke z majhnimi kanglicami, lopatkami, samokolnicami in mnogimi drugimi igračkami. Pri igri vrtnarjev se bodo vaši malčki počutili pomembne in se naučili skrbeti za lasten vrt.

Igrajmo se vrtnarje

Proslavite Veliko noč in prihod pomladi z otroki in čudovitimi igračami, ki bodo ostale, tudi ko se bo velikonočno obdobje končalo. Ne pozabite, od 1. do 17. aprila boste pri vseh nakupih nad 80 € dobili plišasto blazinico brezplačno. Želimo vam veselo Veliko nakupovanje!