Zelena prihodnost: prejmite vedro iz bioplastike za darilo

  Kategorije: Akcije in popusti,
3 min.
10. mar'20

Proizvedeno je iz sladkornega trsa, ki pa otrokom ne bo pokvaril zobkov. Kaj pa je to? Naša absolutna novost – vedro za pesek Smoby, proizvedeno iz sladkornega trsa. Niti mi ne zaostajamo za svetovnim trendom eco-friendly igrač in vam prinašamo to edinstveno novost, ki jo lahko pri nas od zdaj naprej prejmete tudi kot darilo. Skupaj z nami ustvarjajte lepšo prihodnost za otroke in se vključite v našo kampanjo, ki spodbuja ekološko proizvodnjo igrač.

V naši Smoby družini pozdravite vedro za v pesek v novi preobleki. Najnovejša novost med našimi igračami je set za v pesek, priznanega francoskega proizvajalca Smoby, ki se od ostalih igrač malce razlikuje. Njegova edinstvenost temelji na tem, da je proizvedeno iz pravega sladkornega trsa in ne navadne plastike, ki prihaja iz nafte. Ta 100 % recikliren material prispeva k zaščiti življenjskega okolja na več načinov in nenazadnje proizvaja kisik.

Ali si tudi vi želite v življenje vaših otrok vnesti igračo, ki je proizvedena v skladu z zaščito življenjskega okolja? Dovolj je, da izpolnite le en pogoj – od 27.1. opravite naročilo v minimalni vrednosti 149 €, mi pa vam bomo poleg naročenega za darilo priložili še vedro za v pesek Smoby, proizveden iz sladkornega trsa. Akcija velja do porabe zalog.

Sladkorni trs kot novodobna plastika

Vprašanje o onesnaževanju planeta s plastiko je dandanes aktualno bolj kot kadar koli prej. Velika in mala podjetja tekmujejo med seboj v tem, kdo bo naš planet vsaj za malenkost osvobodil od tega proizvoda iz nafte, ki je vsakodnevni sestavni del našega življenja. Inovatorji so zato iznašli nov ekološki model in izdelke začeli proizvajati iz bioplastike, ki temelji na sladkornem trsu, konkretno na etanolu, pridobljenem iz njega.

Sladkorni trs

Sladkorni trs je obnovljiv vir in med svojim rastlinskim življenjem rodi najmanj desetkrat. Ena rastlina, visoka več kot 2 metra, živi v idealnih pogojih 5-7 let, pridelek pa se pobere kar dvakrat letno. Največji proizvajalec sladkornega trsa je dandanes Brazilija, ki je leta 2017 pridelala neverjetnih 758 milijonov ton tega plodu. Seveda, celotni pridelek se v tovarnah ne spremeni v bioplastiko. Iz sladkornega trsa se proizvaja tudi sladkor, melasa, rum, papir in tudi gorivo.

Vedro iz produktne linije Smoby Green

Vedro smoby green

Z nakupom katerih koli igrač v minimalni vrednosti 149 € v času od 27.1.2021 bomo k vašemu naročilu priložili še eno igračo – vedro Smoby iz produktne linije Smoby Green, proizvedene iz sladkornega trsa. Na prvi pogled se ta set za pesek po ničemer ne razlikuje od običajnih veder v naši ponudbi, izrazita razlika pa se skriva v uporabljenem materialu in predvsem v dobrobiti za naše življenjsko okolje. Vedro za v pesek Smoby Green je:

  • proizvedeno iz sladkornega trsa
  • proizvedeno v Franciji
  • vsebuje 90 % plastike rastlinskega porekla
  • 100 % reciklirni izdelek
  • 100 % obnovljiv vir
  • 100 % reciklirni karton

Postanite tudi vi del linije Smoby Green in se vključite v našo zeleno kampanjo. Ne pozabite pri nas nakupiti od 27.1.2021 v minimalni vrednosti 149 € in za darilo vam bomo k naročilu priložili vedro iz bioplastike.