Odkrijte čar edinstvenih triciklov s tehnologijo Touch Steering

  Kategorije: Namigi za igrače,
5 min.
12. apr'19

Obstajajo smart telefoni, smart ure, smart televizije in tudi smart gospodinjstva. Kaj pa je lahko smart na triciklih za otroke smarTrike? Saj so na prvi pogled videti kot klasični otroški tricikli s palico za vodenje za starše. In ravno v njej je skrita skrivnost dizajnerjev znamke smarTrike.

Tehnologija Touch Steering, edinstvena patentirana tehnologija, je to, kar tricikle smarTrike loči od ostalih otroških triciklov. Zahvaljujoč njej se starši ne bodo več pritoževali nad potiskanjem tricikla, saj je vodenje z njo láhko in nezahtevno. Tehnologija Touch Steering omogoča staršem intuitivno vodenje otroškega tricikla smarTrike, brez strahu za otrokovo varnost. Kako je to mogoče?

Tricikel smartrike smartfold

Tricikel, ki raste skupaj z otrokom

Predstavljajte si klasičen otroški tricikel – ima tri kolesa, krmilo in sedež. Tricikli smarTrike pa se tukaj še zdaleč ne končajo. Njihova edinstvena dodatna komponenta je teleskopska palica za vodenje, ki v prvih fazah omogoča staršem določati smer vožnje, medtem ko otrok uživa v vožnji in ima nogice udobno položene na oporah. V tej fazi tricikel spominja na športni voziček, tako da je prehod od vožnje z vozičkom na vožnjo s triciklom za starše povsem brez težav.

Kasneje, ko bo mali radovednež že bolj samostojen, se lahko v vožnjo vključi s poganjanjem na pedale, medtem ko imajo tricikel starši še vedno pod nadzorom, prav zahvaljujoč tehnologiji Touch Steering. Ta t.i. prehodna stopnja je v otroškem razvoju pomembna, saj daje možnost za za uživanje v varni vožnji, hkrati pa daje malčkom prostor za grajenje stabilnosti, motoričnih sposobnosti in nenazadnje nabiranje poguma, ki ga bo kasneje pri samostojni vožnji potreboval.

V zadnji stopnji, ko je vaš nadobudnež že popolnoma pripravljen na samostojno vožnjo, pa preprosto snemite palico za vodenje, zahvaljujoč čemur se bo tricikel smarTrike spremenil na klasičen otroški tricikel. Vaš malček pri starosti približno 30 mesecev lahko tako na polno uživa v samostojni vožnji.

Ni vsak tricikel enak

Nakup otroškega tricikla je velika reč, zato je treba pretehtati pluse in minuse. Morda ste od drugih staršev že slišali, da je njihov tricikel z ročajem za vodenje prava katastrofa, da se obrača v popolnoma drugačne smeri ali pa se sploh ne »odziva« na potiske. S tricikli smarTrike teh težav ne boste imeli, prav zahvaljujoč patentirani tehnologiji Touch Steering. Vodenje tricikla s to inovativno tehnologijo je tako preprosto, da vam bo to uspelo tudi z eno roko! S to drugo lahko otroku ponudite pijačo, izberete igračo ali pa nastavite senčnik.

Oblikovalci znamke smarTrike so se odločili to tehnologijo vgraditi v vse otroške tricikle te znamke, ki raste skupaj z otroki. Izberete lahko med tricikli 3v1, 4v1, 5v1 ali pa izmed najnovejšimi doprinosi v podobi triciklov smarTfold. Proizvajalec smarTrike je edini na trgu, ki se lahko pohvali s tricikli s to edinstveno sposobnostjo za vodenje. Odkrijte jih tudi vi in na lastni koži preizkusite, kako preprosto in nezahtevno je vodenje otroškega tricikla smarTrike s tehnologijo Touch Steering.

S tehnologijo Touch Steering se tu ne konča

Tricikli smarTrike se od ostalih triciklov na trgu ne ločijo le po tehnologiji Touch Steering. Za uspehom in priljubljenostjo namreč stoji še mnogo drugega. Tricikli smarTrike so zasnovani s poudarkom na inovativnost in so izdelani iz najboljših dostopnih materialov. Oblikovalcem znamke smarTrike je pomembno, da bi vsaka komponenta tricikla popolnoma izpolnjevala svoj namen.

V široki ponudbi triciklov smarTrike boste našli različne modele, od športnih triciklov z lahko konstrukcijo pa vse do luksuznih modelov s senčniki in priročnimi torbami. Samoumevna pa so tudi visokokakovostna in unikatna EVA kolesa, ki zagotavljajo tiho in varno vožnjo. Kolesa so izdelana iz posebnega materiala, ki združuje prednosti tihih gumiranih koles in trpežne plastike.

Tricikel z osebnostjo

Vsi starši vedo, da že mali otroci oblikujejo svojo osebnost in se ne bojijo pokazati, kdo so. Nekateri so plahi, drugi živahni, nekateri pa imajo umetniška nagnjenja. Oblikovalci znamke smarTrike so mislili tudi na to raznovrstnost, zato boste v ponudbi triciklov smarTrike našli različne vzorce in barve. Na izbiro so tako rože, črte, kocke, abstraktne motive, ne manjka pa niti široka paleta barv in barvnih kombinacij. Izbira tega popolnega tricikla smarTrike bo osrečila otroke in tudi starše. Tudi ti so, konec koncev, zahvaljujoč tehnologiji Touch Steering nujen del vsake vožnje na otroškem triciklu smarTrike.

Dobra novica za vse skrbne starše je to, da sta vesela barva in čudoviti moderni dizajn tricikla dopolnjena z nenadomestljivimi varnostnimi elementi. Eden izmed njih je tudi tritočkovni varnostni pas, ki ga bodo starši uporabljali predvsem na prvi stopnji. Za spremembo pa je tu tudi možnost za zaklepanje sprednjega kolesa, ki daje staršem popoln nadzor nad vodenjem tricikla. Starši se bodo zagotovo razveselili, da je prehod z ene stopnje na drugo povsem preprost, odstranitev posameznega elementa pa vam bo vzela le nekaj sekund. Tricikli smarTrike so zatorej varni, pa tudi moderni, predvsem pa funkcionalni.

Vodenje tricikla smartrike

Brezkonkurenčna cena

Visokokakovostni materiali, moderni dizajn, patentirana tehnologija Touch Steering ... kaj pa cena? Ne bojte se, tricikli smarTrike so cenovno dostopni in na trgu bi le stežka našli druge tricikle z enakim razmerjem med kakovostjo in ceno, ki bi se vsaj malo približali znamki smarTrike. V enem triciklu te znamke, ki raste skupaj z vašim otrokom, se skriva več otroških vozil. Vi boste plačali za eno vozilo, ki bo vašega malčka spremljalo od 10. meseca starosti pa vse do 3. leta.

Zahvaljujoč triciklom smarTrike 3v1, 4v1, 5v1 in modelu smarTfold vam tako vsako leto ne bo treba obnavljati malčkovega voznega parka, to pa je prednost, ki bi jo drugje le stežka našli. Tricikel smarTrike je preprosto naložba, ki se vam bo povrnila pri vsakem nasmehu vašega malčka in njegovem veselju v vožnji.

Tricikel smarTrike ni le zabava za eno sezono. Zahvaljujoč najnovejšim tehnologijam, prvorazrednim materialom in dejstvu, da raste skupaj z otroki, bo vsak tricikel smarTrike polnopravni družinski član, brez katerega si ne boste znali predstavljati nobenega sprehoda.

Odkrijte