Ne dajte žeji nobene možnosti: Kakovostna steklenička brezplačno za nakup

  Kategorije: Akcije in popusti,
23. jun'20

Med vročimi poletnimi dnevi je reden vnos tekočin še toliko bolj pomemben. Vsi pa vemo, da otroci med živahno igro neradi sodelujejo s starši in jih le preprosto ignorirajo, ko jih te preganjajo s kozarcem ali plastenko. Reden vnos tekočin jim boste tokrat priskrbeli z levo roko s pomočjo stekleničke Bidon znamke Beaba, ki vam jo bomo zdaj za nakup priložili popolnoma brezplačno.

Otroci imajo med počitnicami za početi veliko pomembnejše stvari, kot skrbeti za reden vnos tekočin. Jih med igro ne morete zvabiti z osvežilno vodo ali najljubšim čajem? Stavite na veseli dizajn stekleničke in slamico, ki jo otroci obožujejo. To vse izpolnjuje steklenička Bidon Beaba, ki jo lahko zdaj prejmete povsem brezplačno. Dovolj je, da v naši e-trgovini nakupite igrače ali potrebščine za dojenčke, v minimalni vrednosti 199 €, mi pa vam bomo stekleničko priložili za darilo. Akcija velja do porabe zalog.

Bidon beaba banner blog si

Zakaj ravno steklenička bidon Beaba?

Steklenička Beaba, ki jo zdaj lahko prejmete povsem brezplačno, je proizvedena iz kakovostne trde plastike Tritan. Ta material ne vsebuje BPA, tako da v pijačo ne izpušča zdravju škodljivih snovi, s tem pa je pitje in ohranjanje pitnih navad popolnoma varno. Steklenička je hkrati izjemno trpežna, ponaša se z visoko trdnostjo in trpežnostjo, preživela pa bo tudi padce in poškodbe, ki so med otroško igro povsem običajni.

Ohranjanje pitnih navad bo še bolj zabavno tudi zahvaljujoč slamici, ki ima priročen pokrovček za zapiranje. Slamica se zloži zmeraj, ko pokrovček zaprete, tako da ne prihaja v stik z okolico. Steklenička čudovitega dizajna ima tudi dve priročni ročki, ki bosta poskrbeli, da steklenička ne bo uhajala z rok, tudi če bodo otroci iz nje hitro pili. Starši boste zagotovo hvaležni priročnemu merilniku, s pomočjo katerega boste točno vedeli, koliko pijače je še ostalo v steklenički in koliko tekočine bi do konca dneva morali še popiti.

Steklenicka beaba darilo blog

Koliko tekočine bi morali otroci dnevno popiti?

Dnevna doza tekočin je odvisna od več dejavnikov, to pa so otrokovo zdravje, starost in teža. Načeloma velja, da dojenčki do 6. meseca starosti poleg materinega mleka ali mlečne formule ne potrebujejo druge tekočine. Če dojite po potrebi, bi vaše mleko dojenčku moralo zadostovati. Pripravite se na to, da boste dojenčka morali pristavljati vedno pogosteje. Če želite dodati druge vrste tekočine, posezite po vodi za dojenčke, zeliščnem čaju za dojenčke ali pa izberite zredčene zelenjavne in sadne naravne sokove.

Dovolj popite vode je med vročimi dnevi temeljno, pomembno pa je vedeti tudi to, kaj je dober vir tekočine in kaj to ni. Ne le za otroke, ampak tudi za odrasle je najbolj primerna navadna voda, takoj za njo pa so omenjeni zeliščni čaji in juhe. Izogibati se je treba sladkim pijačam z dodanim sladkorjem in tudi mineralnim vodam. Primarni vir tekočine za vašega otroka ne bi smele biti sladke pijače in sokovi iz tetrapaka.

Zdravemu otroku do enega leta starosti zadostuje 100-120 ml tekočin na 1 kg teže. Če ima vaš otrok 5 kg, bi 600 ml tekočine dnevno moralo zadostovati. Dnevno dozo tekočine za otroke starejše od 1 leta s težo nad 10 kg seštejete tako: 1 l tekočin na 10 kg teže in 50 ml tekočin za vsak nadaljnji kilogram. V primeru, da ima vaš malček 13 kg, bi njegova dnevna količina morala biti idealno 1150 ml tekočin. Večji otroci nad 20 kg bi morali popiti 1,5 l tekočin na 20 kg teže in 20 ml tekočin za vsak nadaljnji kilogram teže. Otroci s težo 27 kg potrebujejo 1640 ml tekočine dnevno.

Poskrbite, da bodo vaši otroci popili dovolj vode. Mi vam pri tem z veseljem pomagamo. Nakupite pri nas igrače in/ali potrebščine za dojenčke v minimalni vrednosti 199 € in steklenička Bidon, priljubljene francoske znamke Beaba bo vaša popolnoma brezplačno.