Prvi koraki s sprehajlčkom Buggy 3v1 znamke BIG

4 min.
04. jul'19

Vse od dojenčkovega rojstva ljubeči starši dan za dnem opazujejo njegov napredek. Sprva je to vesel nasmešek, kasneje obračanje na trebušček in dviganje glavice in tudi prvi uspešni poskus sedenja ter prvih besed. Velik mejnik v dojenčkovem življenju je prav njegov prvi pravi korak.

Tudi ta korak sicer za človeštvo ne pomeni nič, za starše pa je tudi prvi negotov korak ogromen napredek. Odličen pripomoček, ki bo otroku priskrbel samozavest in gotovost pri pri prvih poskusih hoje je sprehajalček Buggy 3v1, priznane nemške znamke BIG. Družbo mu bo delal vse od njegovega prvega leta – prav v tem času otroci poskušajo narediti prve korake, ki ne bodo uspeli brez manjše opore.

Poganjalec buggy big blog

Najboljši prijatelj prvih korakov

Še preden se vaš malček postavi na lastne nogice, ga čaka dolga priprava. Na svoj veliki korak se pripravlja celo leto. Pozorni starši zagotovo ne bodo spregledali, ko se bodo otroci okoli 6. meseca starosti začeli plaziti, kar predstavlja nekakšno prvo fazo na poti za prvim korakom. Kasneje pa se bo plazenje spremenilo na hojo po vseh štirih in okrog 9. meseca lahko že večina otrok samostojno sedi brez opore. Od sedenja pa do prvega majhnega koraka je le še malenkost do uspešnega postavljanja na noge in hoje. In prav tu prihaja na pomoč sprehajalček Buggy 3v1, ob katerega se lahko malčki kadar koli oprejo.

Sprehajalček Buggy 3v1, vrhunskega nemškega proizvajalca igrač BIG vsebuje ročaj v višini 43 cm, tako da je prav ustvarjen za dojenčke pri starosti 12. mesecev. Otroci, ki se opirajo na sprehajalček Buggy, stojijo vzravnano in ne obremenjujejo svoje hrbtenice, ki se še vedno razvija in krepi. Pravilno držanje za sprehajalček omogoča tudi ergonomski ročaj, ki je dovolj širok za vajo pravilnega držanja, hkrati pa se zahvaljujoč njemu s sprehajalčkom odlično ravna.

Pripomoček za hojo v sivi, beli in rdeči barvi bo otrokom pomagal z njihovimi prvimi koraki prav tako pa s postavljanjem na noge. Otrokom na začetku to ne uspe tako preprosto kot odraslim – pomagajo si s kosi pohištva, ali pa prav s sprehajalčki ali hojicami. Z vseh štirih postopoma prenašajo težo na kolena, se oprimejo opore in se počasi dvignejo na noge. Pri vseh teh korakih pa bo s svojo prisotnostjo v veliko pomoč prav sprehajalček Buggy 3v1, za katerega se lahko oprimejo, ga potiskajo pred sabo in korakajo.

Brez igrače niti koraka!

Sprehajalček 3v1 Buggy znamke BIG ni le pripomoček pri prvih korakih. Saj vendar njegova čarobna beseda 3v1 v imenu ni zaman! Na vsakem koraku lahko otroci sprehajalček uporabijo kot voziček za dojenčka ali najljubšo plišasto igračo, ki ga bo med hojo spodbujala in bo zmeraj poleg njega. Majhen prostor za shranjevanje bo mali hodec našel pod ročajem sprehajalčka, ki je idealen za manjše igračke, kot tudi za stekleničko z vodo ali pa manjši prigrizek za na pot.

Na sprednjem delu sprehajalčka se nahaja varovalo, ki preprečuje prevračanja, v podobi kaveljca, ki izpolnjuje še eno funkcijo – služi za priklop na poganjalec BIG Bobby Car, s katerim je ta sprehajalček kompatibilen. Ta edinstvena možnost priklopa sprehajalčka zagotavlja, da ga bodo otroci uporabljali tudi kasneje, ko bodo že znali hoditi brez opore. Takrat jim bo služil kot voziček za dojenčka, tudi bodisi kot prikolica za poganjalčke, v kateri lahko prevažajo svoje najljubše igrače. Multifunkcionalni sprehajalček Buggy 3v1 tako raste skupaj z vašim otrokom in ne predstavlja le eno sezonske naložbe.

Sprehajalcek buggy big vozicek

Zahvaljujoč prvorazrednim materialom, za katere skrbijo v nemški tovarni znamke BIG, bo sprehajalček 3v1 videti kot nov še leta in leta in ne bo služil le enemu otroku. Ta uporaben pripomoček za hojo lahko otroci brez težav uporabljajo tudi v zunanjih prostorih, kjer je površina sprehajalčka zaščitena z UV filtrom in tako varuje kakovostno plastiko pred bledenjem.

Starši si lahko oddahnete, saj proizvajalec BIG zagotavlja visoko stabilnost sprehajalčka – sprehajalček in voziček Buggy 3v1 je zaščiten pred prevračanjem s posebnim varovalom in tudi z zavoro na kolesih. Zahvaljujoč maksimalnim varnostnim elementom tako vašemu malčku ničesar ne preprečuje, da se poda na svojo prvo odpravo na lastnih nogah.

Sprehajalček Buggy 3v1 vas že čaka!