Šola kliče: Vesela vrnitev v šolo s torbami Jeune Premier

  Kategorije: Namigi za igrače,
3 min.
07. avg'20

Šolske klopi se bodo kmalu spet zapolnile, sošolci se bodo navdušeno pozdravljali in si pripovedovali počitniške zgodbe, no, prvošolčke pa bodo čakali sami neznani obrazi. Prvi šolski dan je poln navdušenja, pričakovanj in tudi strahu, ki ga bo vašim malčkom pomagala premagati nova šolska aktovka Jeune Premier in popolnoma usklajene šolske potrebščine. To šolsko leto bo igrivo, barvito in polno domišljije!

Šolske torbe Jeune Premier so najboljši kompromis med zahtevami staršev in otroškimi predstavami o sanjski šolski torbi. Edinstvene šolske torbe, aktovke, nahrbtniki in dodatki bodo poskrbeli, da bodo otroci komaj čakali naslednji šolski dan, s svojo aktovko pa bodo hodili celo spat. Ne verjamete? Preberite si zgodbo, ki stoji za nastankom belgijske znamke Jeune Premier in se prepustite svetu domišljije, iger in ne nazadnje tudi kakovosti.

Prva zamisel iz kuhinje

Kdo bi uganil, da lahko čudoviti šolski pripomočki nastanejo tudi v družini pravnice in farmacevta? Mlada belgijska znamka Jeune Premier je ugledala luč sveta leta 2012, za njenim uspešnim začetkom pa stojita zakonca Hélène in Bruno. Prvo šolsko torbo sta ustvarila za njunega sina Ralpha, kar na jedilni mizi v svojem lastnem domu. Pohvale, ki jih je aktovka po ideji Hélène požela na prvi šolski dan, so ju napeljale k temu, da sta zasnovala svojo prvo kolekcijo šolskih torb.

Hélène Fransen, ki je postala oblikovalka torb Jeune Premier, se je po spodbudnih besedah svojega soproga leta 2012 odločila na trg prinesti majhno kolekcijo petih torb, s katere so prodali 80 čudovitih, dizajnersko edinstvenih torb. Kratko po začetnem uspehu sta Bruno in Hélène zapustila svoja prejšnja delovna mesta in se začela popolnoma posvečati z razvojem nove znamke Jeune Premier.

Zahvaljujoč inovativnim idejam in vztrajnosti je danes Jeune Premier znamka, zastopana po celem svetu in v več kot 30 državah se edinstvenih novih torb veseli že več kot 120 000 otrok. Znamka Jeune Premier je postopoma razširila svojo ponudbo in poleg čudovitih in igrivih šolskih aktovk in torb lotila oblikovanja peresnic, vrečk za športno opremo in copate ter škatel za malico, ki zahvaljujoč svojemu dizajnu z aktovkami korakajo z roko v roki.

Jeune premier blog decki

Vse za otroke

Znamka Jeune Premier je nastala po navdihu otroške domišljije, nanjo pa se lahko zanesejo tudi starši. Te bo zagotovo razveselil visoko kakovostni material, ki je lahek, zračen, nepremočljiv in ne nazadnje odbija tudi umazanijo, ki jo otroci tako brez težav privlačijo. Samoumevno pa je tudi anatomsko oblikovano hrbtišče in nizka teža, zahvaljujoč čemur so ti šolski pripomočki varni in zdravi za vsakodnevno nošenje. Spodbujajo zdrav razvoj hrbtenice, krepijo hrbtne mišice ter mišice celotnega trupa. Za udobje bodo poskrbele mehke podložene naramnice, ki so hkrati tudi nastavljive.

Na prvem mestu pri oblikovanju torbe Jeune Premier pa ni le kakovost, ampak tudi igrivi dizajn, zahvaljujoč čemur se bodo otroci šole veselili kot še nikoli. Za dizajn torb sta se Hélène in Bruno resnično potrudila. Kot starša vesta, da se v šolo hodi z veseljem prav takrat, ko si otroci na hrbet nadenejo torbo, ki jo občudujejo prav vsi. Pozabite na dolgočasne šolske trobe, aktovke in pripomočke, ki jih ima prav vsak učenec in se potopite v svet domišljije skupaj z originalnimi dizajni. Vaš malček bo od zdaj naprej zvezke, učbenike in malico jemal iz prečudovite šolske torbe, na katero bo prav ponosen.

Jeune Premier, to niso le običajne šolske torbe in pripomočki. Oblikovalca znamke sta si pri oblikovanju novih izdelkov mislila na vsak trenutek šolskega dneva in vesta, da otroci potrebujejo torbice za vse potrebščine. Ravno zato boste med izdelki Jeune Premier našli tudi vrečke za športno opremo in copate, peresnice, torbe za izlete in tudi edinstvene škatle za malico, ki jih boste zlahka zamenjali za stilske torbice.

Z dizajnerskimi torbami, aktovkami in dodatki Jeune Premier bo vaše najmlajše čakal prav poseben začetek šolskega leta. Vrnitev v šolo in tudi prvi šolski dan bo zahvaljujoč šolskim potrebščinam in njihovim igrivim dizajnom pravljičen.

Šola kliče!