Samo zdaj prejmite 10 € od svojega nakupa nazaj!

  Kategorije: Akcije in popusti,
1 min.
17. apr'17

Le kdo vam bi kar tako podaril 10 € za naslednji nakup? Medvedki! Dovolj je, da pri nas kupite fantastične otroške igrače v vrednosti 100 € in po potrdilu naročila vam bomo samodejno poslali 10 € od nakupa nazaj. Dobili boste bon v tej vrednosti za nakup igrač, ki ga lahko koristite pri naslednjem nakupu. To se pa splača, kaj pravite?

Samo zdaj pridobite 10 € od svojega nakupa nazaj!

Ena velika igrača ali več manjših? Na vas in na vaših najmlajših je, kakšne igrače bo nakupna košarica vsebovala. Kakor koli se boste odločili, v vsakem primeru vam bomo nazaj poslali 10 € od vašega nakupa v vrednosti nad 100 €. Od nas boste prejeli bon s popustom v tej vrednosti, ki ga lahko koristite pri naslednjem nakupu v minimalni vrednosti 100 €. In sploh vam ni treba hiteti, saj lahko bon koristite do 30.9

Velja do 30.4.2017!

Mizica Vrtnar

Na kaj še čakate? Pomlad je že v polnem zagonu, pri nas pa boste našli najboljše otroške hišice, plezalna igrala, tobogane in tudi skiroje, tricikle in igrače za najmlajše. V tem letnem času ne smejo manjkati niti igrače za na vrt. Naša spletna trgovina z igračami skriva veliko igrač, ki bodo poskrbele za popolno zabavo vaših malčkov.

Nakupujte tukaj!