Poletje je tukaj! Razprodaja vodnih igrač kar do 60 %

  Kategorije: Akcije in popusti,
4 min.
30. jun'17

Poletne počitnice spadajo med najbolj priljubljene počitnice vseh otrok. Trajajo dva meseca in med njimi imajo vaši mali navihanci dovolj prostora za počitek in lenarjenje. Poletje ob vodi bodo še bolj uživali z otroškimi blazinami in ladjicami, ki jih boste našli s 60 % popustom. Velika razprodaja vodnih igrač se začne 1.7., tako da se kar pripravite na posebne poletne dogodivščine.

Vodne igrače vsako leto staršem povzročijo nekaj gubic po čelu. Otroci točno vedo, kaj hočejo in njihove zahtevne želje je kdaj pa kdaj težko izpolniti. Zato smo za vas pripravili popuste do višine kar 60 % na otroške vodne igrače. Velika sezonska razprodaja blazin, vodnih stez, bazenčkov ali čolničkov vam bo prihranila skrbi in dragoceni čas. Tega lahko kasneje preživite z otroki ob vodi z njihovimi novimi igračami. Akcija traja od 1. do 31. julija, tako da kar hitro k nakupovanju!

Razprodaja napihljivih in ostalih vodnih igrač

V vodi z otroškimi junaki

Se med poletjem odpravljate na morje? Otroške blazine spadajo med osnovno opremo za vodo, ki vašim malčkom ne sme manjkati. V naši široki ponudbi boste našli kup pravljičnih motivov za dečke in deklice, ki krasijo napihljive blazine, žoge za v vodo in otroške napihljive čolne. Razveselite svoje otroke in jim za počitnice pripravite tudi igrače za v vodo s priljubljenimi junaki iz pravljic.

Nekaj za deklice

Legendarna Hello Kitty, disneyeve princeske, pogumna Vaiana ali princeski iz Ledenega kraljestva bodo razveselile vse deklice, ki že komaj čakajo na počitnice ob vodi. Iz naše široke ponudbe vodnih igrač bo izbrala tudi vaša princeska.

Kitty

Napihljiv čoln Hello Kitty Mondo za deklice, za 8,99 €

Rožnata barva čolna, Hello Kitty Mondo bo vsem v vodi naznanila, da ta blazina pripada deklici. Čoln iz kakovostnega materiala po odlični ceni ima spredaj pritrjeno vrv za vodenje, s katero lahko čoln vlečete ali pa ga privežete na pomol. Med vročimi poletnimi dnevi lahko deklice brezskrbno plujejo po vodni gladini in uživajo v sončnih žarkih.

Otroški napihljiv čoln hello kitty

Nekaj za dečke

Mali navihanci bodo poletje na polno uživali s svojimi priljubljenimi superjunaki. Maščevalci, Ninja želve, Spiderman, motivi iz Star Wars in risanke Avtomobili z legendarnimi avtomobilčki bodo dečke spremljali celo poletje in varovali njihove poletne dogodivščine. S fantovskimi motivi so okrašene različne igrače za vodo in pripomočki za plavanje, s katerimi bodo med čofotanjem pridobili zaupanje tudi manjši dečki.

Spiderman

Za dolge igre družabnih iger

Poletje je polno novih prijateljstev, ki se najbolj pogosto spletejo med otroškimi igrami. Za družabne igre dečkov in deklic so kot narejene ladjice in vodne steze, s katerimi se bodo otroci naučili veliko novih stvari tudi med počitnicami. Otroške vodne steze, AquaPlay lahko razširjate in povečujete v neskončnost, tako da se vaši malčki pri igri z vodnim jezom nikoli ne bodo dolgočasili.

Vodna steza AquaPlay' n Go z jadrnicami in čolničkom za 125,99 €

Odlično vodno doživetje bodo otroci izkusili zahvaljujoč fantastični vodni stezi švedske znamke, AquaPlay. Originalni vodni sistem za igro razveseljuje otroke po celem svetu. Otroci se bodo z rokovanjem z različnimi zanimivimi deli igre naučili, kako delujejo pravi vodni jezovi, kako se dviga in spušča vodna gladina ter sledili gibanju ladjic na vodi. Poučna vodna igra za otroke je odlična ustvarjalna poletna igrača, ki otrok ne bo dolgočasila.

Komplet vodna steza aqauplay čolniček

Naš namig za konec

Kako se poleti popolno ohladiti? V bazenu! Pri nas boste našli otroške bazenčke, ki jih zaradi njihove velikosti brez težav namestite na manjši vrt ali balkon. Dovolj je, da jih napolnite z vodo in poletje, polno vodnih norčij, se lahko začne.

Napihljiv bazen Reševanje malega Nema Smoby za 18,59 €

Otroško risanko, Reševanje malega Nema, najbrž pozna vsak otrok in zato bodo oboževali tudi ta otroški bazenček Smoby. Bazen za otroke je triprekatni in je stabilen, zahvaljujoč kakovostnemu materialu iz gume. V bazenčku se lahko igrajo tudi trije otroci skupaj, ki bodo s svojimi igračami uživali v lepih sončnih dnevih.

Napihljiv bazen reševanje malega nema

Priskrbite vodne igrače

Otroci obožujejo poletje, o tem ni dvoma. Še bolj pa bodo uživali, zahvaljujoč pestri opremi za vodo s priljubljenimi motivi ali velikimi sistemi za ladjice. Razveselite svoje otroke in izkoristite razprodajo vodnih igrač, ki traja do konca julija. Čakajo vas odlični popusti, kar do 60 %, ki se jim ne bodo mogli upreti niti starši.