Vstopite v svet domišljije s punčkami Rainbow Dolls Corolle

  Kategorije: Namigi za igrače,
4 min.
04. avg'20

Svet poln domišljije, kjer so samorogi resnični in oblaki mehki in puhasti, mavrica pa je resnični most na Zemljo, imajo zdaj vaši najmlajši na dosegu roke. Otroke v čarobno in barvito kraljestvo vabijo edinstvene punčke Rainbow Dolls z delavnice Corolle. Najbolj vesele punčke z mavričnega sveta se že veselijo igre od jutra do večera!

Visoko nad oblaki, kjer čarovnije resnično delujejo, je življenje brezskrbno in sladko. Prav tam živijo štiri vesele punčke, ki jim ne manjkajo nežen vonj po vanilji, človeško asimetrični obrazki, dolgi barvasti lasje in prikupna oblačila. Spoznajte originalne punčke Rainbow Dolls, ki prihajajo z delavnice francoske znamke Corolle in dovolite svojim otrokom, da bi skupaj z njimi poleteli v čarobni svet, v katerem samorogi poskakujejo po poljih polnih sladkorne pene in kjer se punčke spuščajo po mavrici kot po toboganu.

Rainbow dolls puncke blog

Iris, Nephelie, Celeste in Praline

Štiri sestrice in hkrati najboljše prijateljice, ki živijo visoko nad oblaki, v svetu polnem čarovnij in zabave so se odločile, da bodo v svoje barvito kraljestvo povabile prav vse otroke. Zahvaljujoč njihovim veselim osebnostim bodo otroci vstopili v čaroben svet, ki mu kraljujejo barve, samorogi, mavrice in puhasti oblački. Vsaka izmed punčk ima svojo edinstveno osebnost, ki bo popolnoma dopolnila osebnost svojega izjemnega prijatelja iz sveta otrok.

Poleg nežnega vonja po vanilji bodo otroci očarani nad punčkinimi dolgimi rokami in nogami, ki omogočajo, da lahko punčko postavijo v kateri koli položaj. Lahko bodo sedele s prekrižanimi nogami ali pa korakale. Njihove oblekice je prav tako nemogoče spregledati, saj so polne barv in ljubkih vzorcev. Izbrati le eno punčko, ki bo delala družbo vašemu malčku bo resnično težko.

Bo najboljša prijateljica vašega malčka Iris, ljubiteljica živali ali pa večno optimistična Celeste? Morda pa se bodo vaši najmlajši bolj razumeli s Praline, ki si stalno izmišljuje nove šale ali pa bodo otroci bolj navdušeni nad Nephelie, nežno punčko, ki z ljubeznijo skrbi za svoje oblačke-ovčke.

Skrbna in ljubeča Iris

Vijoličnolasa Iris je velika ljubiteljica živali in je svoje življenje v oblakih posvetila skrbi zanje. Od vseh je najbolj predana samorogom, ki skupaj z njo in njenimi prijateljicami živijo nad oblaki. Rjavooka Iris rada sanja in si domišlja, da živi v izmišljenem svetu, v katerem je prava junakinja. Ponoči rada opazuje sijaj zvezd, ki so z njene hiše, visoko nad oblaki videti čarobno, čez dan pa se neopazno na hrbtu samoroga spusti na Zemljo. Njenega obiska zagotovo ne boste spregledali, saj ravno takrat na nebu nastane mavrica! S punčko Iris bo vedno zabavno in nobenega dolgočasja.

Iris rainbow doll

Potrpežljiva in delovna Nepheline

Nepheline z lasmi, rožnatimi kot bombončki, je od vseh Rainbow Dolls punčk najbolj pridna, potrpežljiva in izjemno dobra poslušalka. Nikoli ne ravna prenagljeno in vedno pretehta vse možnosti. Nepheline je izjemno marljiva in vsak dan z ljubeznijo poskrbi za oblačke, ki so njene male ovčice. Pazi na to, da bi dobro rasli in da bi bili zmeraj čudovito beli in puhasti. Prav tako jih kar sama oblikuje in jih vsak dan skrbno šteje. Ko so že dovolj težki in polni vode, jih sprosti s tem, da z njih izpusti dež!

Nephelie rainbow doll

Optimistična Celeste

Celeste bo vašemu malčku pričarala nasmeh na obraz že ob prvem pogledu. Njen neskončni optimizem je resnično nalezljiv, zato se pripravite na to, da bodo otroci med igro s Celeste zmeraj dobre volje, v sobi pa se bo širil veseli smeh. Celeste je preprosto kot sonček, ki bo vsakemu polepšala dan. Punčka s prekrasnimi rumenimi lasmi se od vsega najraje igra s svetlobo svoje najljubše zvezde, s katero ustvarja luknjice v oblakih (ampak samo takrat, ko Nepheline ne gleda) in ji dovoli, da pokuka tudi na Zemljo. Vedno vesela Celeste rada izmišlja nove barve, ki jo obkrožajo in ji omogočajo, da v oblakih ustvari prekrasen in harmoničen dom. S pomočjo čudovitih barv in večnega optimizma Celeste vaše otroke uči, da je na svetu vse mogoče.

Celeste rainbow doll

Razposajena Praline

Praline s sladkimi rožnatimi laski, ki so kot sladka sladkorna pena, ve o sladkarijah resnično veliko. Med vsemi punčkami z njej sije največ energije, ki se odraža v njenem značaju in prav tako v slaščičarskih umetnijah. Praline je izjemno radodarna in vsakemu ponudi tudi tiste najslajše sladkarije. S puhastih oblakov naredi sladkorno peno in dež kot bi mignil spremeni na sladoled ali druge sladkarije. Vedno je pripravljena na igro in se rada smeji, od vsega pa se najraje šali.

Praline rainbow doll

Punčke z mehkimi trebuščki so lahke kot sladkorna pena in bodo v otroško igro vnesle čaroben in pravljičen občutek. S punčkami Nephelie, Celeste, Iris in Praline razveselite svoje otroke tudi vi in jim pričarajte otroštvo polno domišljije.

Vstopite v svet punčk Rainbow Dolls