Punčke in dojenčki Corolle: nežen objem z vonjem vanilje

  Kategorije: Namigi za igrače,
5 min.
19. avg'19

Nežne, mehke in dišeče. Takšne so francoske punčke Corolle, nova pridobitev v naši e-trgovini, ki vas bodo navduševale že od prvega trenutka. Odkrijte otroški svet z znamko Corolle, v katerem imajo punčke in dojenčki svoje nenadomestljivo mesto in skupaj z nami spoznajte zgodbo znamke, ki že 40 let v naročja otrok prinaša te najlepše punčke in dojenčke pod soncem.

Pisalo se je leto 1979, ko se je v malem romantičnem mestecu Langeais v francoski provinci Loire Valley v mislih oblikovalcev porodila ideja o prvi punčki Corolle. Bébé Cheri, dojenček v velikosti pravega dojenčka, je uzrl luč sveta leta 1980 in zgradil temelje prestižne znamke, ki jo dandanes poznajo milijoni staršev in otrok po celem svetu. V naši e-trgovini pozdravite nove punčke in dojenčke Corolle, s katerimi bodo vaši najmlajši ustvarili vez za celo življenje, že od prvega trenutka dalje.

Dojenček bebe cheri blog

40 let izkušenj

Skrivnost dojenčkov Corolle ni le značilen vonj po vanilji, ampak v prvi vrsti poudarek na kakovost proizvodnega procesa v vsakem koraku od prvega dizajna pa vse do končnega uporabnika – vašega malčka. Edinstvene punčke Corolle, kakršne jih poznamo danes, niso nastale kar preko noči. Za prvorazredno kakovostjo, do potankosti dodelanimi detajli in čudovitim dizajnom stoji 40 let izkušenj. Leto za letom dobre vile in škratki prihajajo z inovativnimi idejami, ki znamko potiskajo naprej in ji pomagajo dosegati prestižne nagrade.

Štiri leta po prvem uspehu ikoničnega dojenčka Bébé Cheri se je kreativna ekipa Corolle odločila ustvariti prvega narodnega dojenčka. Ni trajalo dolgo, ko je družina Corolle dobila tudi novega člana – dojenčka Bébé Calin, 30 cm velikega dojenčka z mehkim trebuščkom in mežikajočimi očkami, za katerega lahko malčki skrbijo kot za pravega.

V vseh dojenčkih te priznane francoske znamke je združena prvorazredna kakovost, čudoviti francoski dizajn s poudarkom na edinstvene detajle. Dokaz za to je tudi čudovit dojenček Bébé Bath, ki je tako lahek, da plava na vodi, otroci pa ga bodo zahvaljujoč tej edinstveni lastnosti lahko vzeli s seboj na počitnice na morje ali pa se z njim kopali v domači banji. Revolucijski preskok znamke Corolle so bile nedvomno punčke Ma Corolle – čudovite dolgolase punčke z ogromnim številom dodatkov, od čeveljcev pa vse do skirojev.

Dojenček ma corolle blog

Že od zibelke dalje

Na svojega prvega dojenčka Corolle otrokom ni treba čakati na svoj prvi rojstni dan. Mehak in dišeč dojenček bo otroke spremljal že od njihovega prvega trenutka po rojstvu. Izjemni dojenček Minirêve Mon Doudou z neverjetno mehkim teleščkom in nežnim vonjem vanilje bo že od prvega trenutka dalje najboljši prijatelj vašega malčka. Z naraščajočo starostjo, ko otroci vedno intenzivneje opazujejo svet okoli sebe, spoznajo večje dojenčke Mon Premier Poupon z mežikajočimi očkami, ki otrokom odpirajo povsem nov svet nege za dojenčka. Otroci od 2. leta starosti se lahko veselijo edinstvenega dojenčka Mon Grand Poupon, otroke od 4. leta starosti pa čaka zabava z dolgolasimi punčkami Ma Corolle, ki bodo v njih prebujale željo po modi.

Vse punčke in dojenčki Corolle so prilagojeni otrokovim potrebam in njihovi starosti, zato so idealni, da bi postali prve tovrstne igrače vaših otrok. Z dojenčkom Corolle otroci že od zgodnje starosti odkrivajo svet okoli sebe, spoznavajo pa ga tudi zahvaljujoč skrbi in negi za dojenčka. Opazujejo starše in med igro s svojim prvim dojenčkom Corolle posnemajo njihovo vedenje, ga hranijo, kopajo, preoblačijo, uspavajo in mu pripovedujejo. S pomočjo igre z dojenčkom Corolle otroci odkrivajo lasten svet čustev, izboljšujejo svoje komunikacijske spretnosti in se učijo sprejemati odgovornost za svoja dejanja. Dojenček Corolle bo vašega malčka spremljal dan in noč, časa, preživetega z dojenčkom pa se bodo otroci spominjali tudi v odraslosti.

Dojenček mon doudou blog

Edinstvenost v vsakem detajlu

Le stežka boste v naši ponudbi našli dva na las podobna dojenčka Corolle. Ravno v tem se skriva čar Corrole punčk in dojenčkov, ki že 40 let razveseljujejo in pomirjajo otroke po celem svetu. Izbiri dojenčka Corolle lahko zahvaljujoč veliko različicam prilagodite tudi videzu svojega malčka. Realistično delujoč asimetrični obrazek lahko tako krasijo modre, rjave in tudi črne očke, in to v zmeraj drugem odtenku. Vsak dojenček in vsaka punčka Corolle ima drugačen pogled, drugačne poteze obraza in ten polti – edinstveni so ravno tako kot ljudje.

Z dojenčki Corolle se otroci zahvaljujoč dodelanim detajlom lahko hitro poistovetijo in si z njimi ustvarijo čudoviti odnos, ki ne zbledi. Popolnoma dodelanih detajlov pa ne boste našli le na dojenčkovih obrazkih. Vaši otroci jih bodo postopoma odkrivali tudi na oblačilih, ki se ponašajo s čudovitim francoskim detajlom. Čudovite barve, ljubki motivi in nenazadnje prvorazredni materiali bodo poskrbeli za razvoj domišljije in ustvarjalnosti, poskrbeli pa bodo tudi, da bo igra s Corolle punčkami prekašala vse igre z drugimi igračami.

Dojenček črnka blog

Neverjetna količina dodatkov

Malčki si želijo ene igrače, ki jo bodo lahko imeli pri sebi podnevi in tudi ponoči. Starejši otroci pa se želijo igrati z malce bolj zapletenimi igračami, ki jim pomagajo pri vaji fine motorike in takšnimi, ki jih lahko delijo tudi z drugimi. Ekipa oblikovalcev Corolle je mislila tudi na to, zato je v svojo široko ponudbo dodala tudi čudovite dodatke za dojenčke, ki bodo igro s Corolle dojenčki in punčkami ponesli na višjo raven. Z velikim številom dodatkov bo preoblačenje, kopanje, hranjenje in uspavanje dojenčkov neverjetno doživetje, ki ga bodo otroci želeli doživljati znova in znova.

Otrokom med opremo ne smejo manjkati dude, spalna vreča, posteljica, stolček za hranjenje, banjica, zdravila, voziček in najpomembnejše, čudovita oblačilca. Realistični dodatki so na prvi pogled nerazpoznavni od pripomočkov, ki jih za nego otrok uporabljajo starši. Igra mamic in očkov bo zahvaljujoč popolnoma dodelanim detajlom naravnost idealna.

Dojenček moder blog

Prvorazredna kakovost, čudoviti francoski dizajn in edinstveni detajli so zaslužni, da po Corolle znamki starši segajo že 40 let. Ni naključje, da se lahko znamka Corolle pohvali s prestižno nagrado Parents’ Choice Awards, pa tudi z mnogimi drugimi nagradami skrbnih staršev, prvorazrednih starševskih revij in strokovnih žirij. Posezite po dojenčku ali punčki Corolle in tudi vi izpolnite svojim malčkom največje sanje.

Spoznajte punčke in dojenčke Corolle