Ob nakupu tricikla smarTrike, nahrbtnik brezplačno!

  Kategorije: Akcije in popusti,
2 min.
17. sep'17

Se tudi vaši najmlajši zmeraj veselijo, ko greste skupaj ven, odkrivati svet? Polepšajte jim te neprecenljive trenutke z zanimivo vožnjo na triciklu smarTrike. Pri nakupu boste za darilo zdaj prejeli čudoviti nahrbtnik brezplačno.

Kupite tricikel znamke smarTrike v vrednosti nad 79 € in pri nakupu boste prejeli še nahrbtnik brezplačno. Barvo nahrbtnika lahko izberete po svojem okusu in jo uskladite s triciklom. Dovolj je le, da izbrano barvo napišete v opombe, med ustvarjanjem nakupa. Izbirate lahko med naslednjimi barvami rožnata, bež, modra, rdeča ali pa siva. Pri nakupu tricikla smarTrike v vrednosti nad 79 € boste nahrbtnik prejeli avtomatsko. Akcija velja do razprodaje zalog. Bi bil kakšen nahrbtnik všeč tudi vam?

Nahrbtnik

Tricikel smarTrike raste skupaj z vašim otrokom že od 6. meseca starosti do takrat, ko bo vaš otrok presedlal na svoje prvo kolo. Tudi zaradi tega razloga je najboljše darilo za njegov prvi rojstni dan. Otroci uživajo v vsaki vožnji že od malih nog, na njem lahko udobno sedijo in tudi pospijo, medtem ko lahko starši tricikel varno obvladujejo. Otrok se bo postopoma učil voziti in poganjati na pedala, medtem ko prav tako razvija grobo in fino motoriko. Kasneje, ko bo znal že sam poganjati na pedala, lahko palico za vodenje snamete. Tricikli smarTrike imajo čudoviti, brezčasni dizajn in so izdelani iz najkakovostnejših materialov.

Tricikel za otorke Recliner Infinity 5v1 smaTrike Black Touch Steering od 10-36 mesecev črno-siv

 Smartrike tricikel nahrbtnik brezplačno

Tricikel Recliner Infinity 5v1 smarTrike je leta, 2017 v Angliji pridobil 3 prestižne nagrade – Loved By Parents, Best Outdoor Toy 1-3 years in Best Ride On Toy 1-3 years.

Več triciklov smarTrike

Ženske športne torbe smarTrike

Nahrbtniki smartrike akcija

Priročni in atraktivni nahrbtniki so izdelani iz kakovostnih materialov. So odlični dodatek za otroške tricikle znamke smarTrike, s katerimi so odlično barvno usklajeni. Le izberite po svojem okusu.

Znamka smarTrike je najbolj prodajana znamka otroških triciklov. Tricikle izdeluje iz kakovostnih in čvrstih materialov. Gumirana kolesa z blažilcem tresljajev jamčijo za tiho in neproblematično vožnjo, za otrokovo udobje pa bo poskrbel ergonomsko oblikovani sedež. Znamka je nosilec mnogih certifikatov varnosti in kakovosti.